Okulu bıraktın da tam zamanlı mı çalışacaksın yoksa tatilde ve okuldan geriye kalan zamanlarda mı çalışacaksın?
notlar kotuydu benimde okula pek ilgim yoktu kendimi bu yonden gelistirmeyi tercih ettim ailemde biraz zorlada olsa anlayis gosterdi ama universite okumak istiyorumÖzel değilse okulu bırakma sebebin ne?
Kimileri okumak zaman kaybı şimdiden yapacağın mesleğe yönel der ama ben buna tamamen karşıyım, bizzat kendim yaşadım. 2 sene Uludağ'da paralı okuduk işimizi kurduk ama üniversiteyi bitiremedim diye kendimi şuan serseri gibi hissediyorum arkadaşlarım ne güzel okuyorlar diyorum kendi kendime. İşimde çok güzel ama yinede insan diyor üniversite hayatı yaşamadan kesinlikle olmuyor bu benim şahsi görüşüm. Yarın 50 lira yatırıp YGS kaydımı yaptırıp bu sene gitmeyi planlıyorum 2016 tecil eğer okumazsak kolumdan tutup götürecekler askeriyeye bu çok kötü bir durum. Askerlik yönündende düşün kaldıracak adam var kaldıramayacak adam varnotlar kotuydu benimde okula pek ilgim yoktu kendimi bu yonden gelistirmeyi tercih ettim ailemde biraz zorlada olsa anlayis gosterdi ama universite okumak istiyorum
tesekkurler cevabiniz cok guzel ama ben sadece liseyi aciktan okuyacagimuniversite olacak illakiKimileri okumak zaman kaybı şimdiden yapacağın mesleğe yönel der ama ben buna tamamen karşıyım, bizzat kendim yaşadım. 2 sene Uludağ'da paralı okuduk işimizi kurduk ama üniversiteyi bitiremedim diye kendimi şuan serseri gibi hissediyorum arkadaşlarım ne güzel okuyorlar diyorum kendi kendime. İşimde çok güzel ama yinede insan diyor üniversite hayatı yaşamadan kesinlikle olmuyor bu benim şahsi görüşüm. Yarın 50 lira yatırıp YGS kaydımı yaptırıp bu sene gitmeyi planlıyorum 2016 tecil eğer okumazsak kolumdan tutup götürecekler askeriyeye bu çok kötü bir durum. Askerlik yönündende düşün kaldıracak adam var kaldıramayacak adam var
maas ne kadar dir sizceİnternet kafe olabilir ve mağazalarda çalışabilirsiniz urun fiyatlar belirleme, c1 programını bilmeniz gerek