16 yaşında nerede çalışabilirim?

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet baslik acik sayin forumdaslarim guzel bir fiyata nerde calisabilirim sizce yani hangi sektor pc bilgim var tek vasifim bu :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Okulu bıraktın da tam zamanlı mı çalışacaksın yoksa tatilde ve okuldan geriye kalan zamanlarda mı çalışacaksın?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Özel değilse okulu bırakma sebebin ne?

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Özel değilse okulu bırakma sebebin ne?
notlar kotuydu benimde okula pek ilgim yoktu kendimi bu yonden gelistirmeyi tercih ettim ailemde biraz zorlada olsa anlayis gosterdi ama universite okumak istiyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
notlar kotuydu benimde okula pek ilgim yoktu kendimi bu yonden gelistirmeyi tercih ettim ailemde biraz zorlada olsa anlayis gosterdi ama universite okumak istiyorum
Kimileri okumak zaman kaybı şimdiden yapacağın mesleğe yönel der ama ben buna tamamen karşıyım, bizzat kendim yaşadım. 2 sene Uludağ'da paralı okuduk işimizi kurduk ama üniversiteyi bitiremedim diye kendimi şuan serseri gibi hissediyorum arkadaşlarım ne güzel okuyorlar diyorum kendi kendime. İşimde çok güzel ama yinede insan diyor üniversite hayatı yaşamadan kesinlikle olmuyor bu benim şahsi görüşüm. Yarın 50 lira yatırıp YGS kaydımı yaptırıp bu sene gitmeyi planlıyorum 2016 tecil eğer okumazsak kolumdan tutup götürecekler askeriyeye bu çok kötü bir durum. Askerlik yönündende düşün kaldıracak adam var kaldıramayacak adam var

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kimileri okumak zaman kaybı şimdiden yapacağın mesleğe yönel der ama ben buna tamamen karşıyım, bizzat kendim yaşadım. 2 sene Uludağ'da paralı okuduk işimizi kurduk ama üniversiteyi bitiremedim diye kendimi şuan serseri gibi hissediyorum arkadaşlarım ne güzel okuyorlar diyorum kendi kendime. İşimde çok güzel ama yinede insan diyor üniversite hayatı yaşamadan kesinlikle olmuyor bu benim şahsi görüşüm. Yarın 50 lira yatırıp YGS kaydımı yaptırıp bu sene gitmeyi planlıyorum 2016 tecil eğer okumazsak kolumdan tutup götürecekler askeriyeye bu çok kötü bir durum. Askerlik yönündende düşün kaldıracak adam var kaldıramayacak adam var
tesekkurler cevabiniz cok guzel ama ben sadece liseyi aciktan okuyacagimuniversite olacak illaki

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İnternet kafe olabilir ve mağazalarda çalışabilirsiniz urun fiyatlar belirleme, c1 programını bilmeniz gerek

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Dostum bence sakın liseyi bırakma. Benimde birçok arkadaşım senin gibi bıraktı ve açıktan okuyup çalışacaklarını söylediler ama hiçbirisi açığa yazıldıktan sonra mezun olamadı ve ortaokul mezunu olarak kaldılar. Çünkü bikere çalışmaya başladınmı okuma hevesin tamamen gidiyor ve bidaha derslere kafa yoramıyorsun. Bence sık dişini ve okulunu bitir. He illede bırakıp açıktan bitircem diyorsan çok zor söylim şimdiden.
Hayatında başarılar dilerim kardeşim.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=289834]deneyci99[/MENTION] malesef Türkiye'deki para, maaş, satınalma konularında bilgim yok

ByBrawe

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Düğünlerde fotoraf satabilirsin

Murat6153

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MADO, ÖZSÜT, Kahve Dünyası, Burger King, McDonalds bunlar gibi yerlere git girişken ol utanma konuşmayı bil maaşlar 800-1100 civarı bahşişlerle götürürsün işi. Bende 16 yaşındayım yazın MADO da çalıştım zor ama para tatlı katlanıyor insan.