- Reaksiyon puanı
- 129
filök dedi ki:bu bayanı neden bu kadar abartıyorlar anlam veremedim ?
Yerli üretim oldugu için mi acabafilök dedi ki:bu bayanı neden bu kadar abartıyorlar anlam veremedim ?
Wolker dedi ki:Yerli üretim oldugu için mi acabafilök dedi ki:bu bayanı neden bu kadar abartıyorlar anlam veremedim ?yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
![]()
lucifer dedi ki:Abi jenna jameson ile cumhuriyet mitingini aynı cümlede kullandın ya helal olsun![]()
![]()
Bu sözün yerli kızlar için miydi? Eğer evetse...Efe Zoroğlu dedi ki:Wolker dedi ki:Yerli üretim oldugu için mi acabafilök dedi ki:bu bayanı neden bu kadar abartıyorlar anlam veremedim ?yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
![]()
Yalnız yerli mal pek fazla dayanmıyor.Son kullanma tarihi hemen gelip geçiveriyor :}
gizem durmaz dedi ki:Bu sözün yerli kızlar için miydi? Eğer evetse...Efe Zoroğlu dedi ki:Wolker dedi ki:Yerli üretim oldugu için mi acabafilök dedi ki:bu bayanı neden bu kadar abartıyorlar anlam veremedim ?yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
![]()
Yalnız yerli mal pek fazla dayanmıyor.Son kullanma tarihi hemen gelip geçiveriyor :}
Sen iyi anlıyosun bu işlerden galiba...
Yeli mallarında çürük mal olmaz sedece o kullanamamışTroy dedi ki:gizem durmaz dedi ki:Bu sözün yerli kızlar için miydi? Eğer evetse...Efe Zoroğlu dedi ki:Wolker dedi ki:Yerli üretim oldugu için mi acabafilök dedi ki:bu bayanı neden bu kadar abartıyorlar anlam veremedim ?yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
![]()
Sen iyi anlıyosun bu işlerden galiba...
Acı tecrübelerden olsa gerek.
Abi adam 9 yaşında ne acısıTroy dedi ki:konuyu değiştirsek diyorum gizem.
"mal" ibaresi biraz tad kaçırmaya başladı +(
lucifer dedi ki:Abi adam 9 yaşında ne acısıTroy dedi ki:konuyu değiştirsek diyorum gizem.
"mal" ibaresi biraz tad kaçırmaya başladı +(![]()
Muahah hiç duymamıştımTroy dedi ki:lucifer dedi ki:Abi adam 9 yaşında ne acısıTroy dedi ki:konuyu değiştirsek diyorum gizem.
"mal" ibaresi biraz tad kaçırmaya başladı +(![]()
o zaman berkin hocamın dediği gibi H"acı" tecrübe olsa gerek.
zıuaahha ;D bu hatun yakın bir zamanda alman bir adamla dünya evine girdi. eleman zengin tabiRuNaL dedi ki:yüzü türk vucüt gavur![]()
![]()
Troy dedi ki:ne diosunuz bir heidi klum çıkar mı ülkemizden?
hehe ;DExE dedi ki:Troy dedi ki:ne diosunuz bir heidi klum çıkar mı ülkemizden?
Hehehe çıkmaz.. Bizden çıksa çıksa "Haydi Gulüm" çıkar![]()
emubaltaci dedi ki:zıuaahha ;D bu hatun yakın bir zamanda alman bir adamla dünya evine girdi. eleman zengin tabiRuNaL dedi ki:yüzü türk vucüt gavur![]()
![]()
tv de yayınlandı evlilik hazırlıkları falan. paso öpüşüyolar yiyişiyolar, bizim tv lerde Türk kızı Gülcan diye avaz avaz reklam yapıyolar.. Sibel bir bu iki.. bizim Türklerin adı çıkacak sonunda Almanyada :S
onun gibi birşey işteRuNaL dedi ki:emubaltaci dedi ki:zıuaahha ;D bu hatun yakın bir zamanda alman bir adamla dünya evine girdi. eleman zengin tabiRuNaL dedi ki:yüzü türk vucüt gavur![]()
![]()
tv de yayınlandı evlilik hazırlıkları falan. paso öpüşüyolar yiyişiyolar, bizim tv lerde Türk kızı Gülcan diye avaz avaz reklam yapıyolar.. Sibel bir bu iki.. bizim Türklerin adı çıkacak sonunda Almanyada :S
way beee!! sibel 2 diyorsun öylemiiii
patrick dedi ki:emu +16'yı ekliyerek hatasız bi başlık olmuş.. tebrikler
Not: arkadaşlar cümleler içindeki kelimeleri seçerek kullanalım...