töbe töbe taş yağacak :Salicia dedi ki:ben bunada hasta oldu![]()
ben beğenmedim diğerlerini bilemem kanımcaflood_77 dedi ki:begenmedınız mı sımdı ???
emu bari sen yapma >X<emubaltaci dedi ki:ben beğenmedim diğerlerini bilemem kanımcaflood_77 dedi ki:begenmedınız mı sımdı ???![]()
yok yok sevmedim zorla beğendirmeye kalkmayınflood_77 dedi ki:emu bari sen yapma >X<emubaltaci dedi ki:ben beğenmedim diğerlerini bilemem kanımcaflood_77 dedi ki:begenmedınız mı sımdı ???![]()
ustune gıtmeyın emunun zorla begenmek zorunda mı canımemubaltaci dedi ki:yok yok sevmedim zorla beğendirmeye kalkmayınflood_77 dedi ki:emu bari sen yapma >X<emubaltaci dedi ki:ben beğenmedim diğerlerini bilemem kanımcaflood_77 dedi ki:begenmedınız mı sımdı ???![]()
![]()
yani zorla güzellik olmaz kız kapımda köpek olsa bakmam ben bunaflood_77 dedi ki:ustune gıtmeyın emunun zorla begenmek zorunda mı canımemubaltaci dedi ki:yok yok sevmedim zorla beğendirmeye kalkmayınflood_77 dedi ki:emu bari sen yapma >X<emubaltaci dedi ki:ben beğenmedim diğerlerini bilemem kanımcaflood_77 dedi ki:begenmedınız mı sımdı ???![]()
![]()
![]()
o kdr da degıl canım sen begenmedın bunu bana ver (A) :*emubaltaci dedi ki:yani zorla güzellik olmaz kız kapımda köpek olsa bakmam ben bunaflood_77 dedi ki:ustune gıtmeyın emunun zorla begenmek zorunda mı canımemubaltaci dedi ki:yok yok sevmedim zorla beğendirmeye kalkmayınflood_77 dedi ki:emu bari sen yapma >X<emubaltaci dedi ki:ben beğenmedim diğerlerini bilemem kanımcaflood_77 dedi ki:begenmedınız mı sımdı ???![]()
![]()
![]()
![]()