16 GB Yeter mi

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yakında iphone 5 alıcamda 16 gb yeterlimi
Müzik sayım 60 ı geçmez
Oyun olarak subway surf,temple run gibi küçük oyunlar asphalt falan olmaz belki fifa olur
Fotoğraf çok çekerim ama video çok çekmem en fazla 8-9 video olur
Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yetmez bence. 5-6 tane 1080p Video ceksen dolar. Iphone alacak isen en az 32 gb lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 2G'den beri iPhone kullanıyorum. O zamanlar 4 ve 8 GB yetmiyordu ancak şimdi 16'lar kesinlikle yetiyor ve artıyor bile ben de senin gibi kullanıyorum bende 16 var. 6.5 GB hala boş... Kesinlikle 16 al. Onun bunun dediğine bakma dostum.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Multimedya cihazı olarak kullanmayacaksan yani 3 saat yolculuğa gidiyorum 3-5 film atayım falan demeyeceksen 16Gb yeterli olabilir. Ama telefonu uzun süre kullanma planın da varsa 32Gb al.

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeter bence bi noktadan sonra cektigin video ve fotolari bilgisayara hard diske veya flash bellege atarsin buda sana yeter bence

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Her türlü yeter. Eğer yetmez diye kuşkun olursa fotoğraf ve videoları buluta atarsın. 5GB Google Drive + 10GB Yandex.Disk yeter. Olmazsa Dropbox la Box.com alırsın 25GB fazladan depolama alanın olur. :devil:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hepinize cok tessekurler arkadaslar yardiminiz icin sagolun

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Bende 16 gb var sadece müzik için kullanıyorum fotograflar drupbox da her zaman ve akşamları çektiğim fotoları , videoları pc'ye depoluyorum yetiyor hafıza

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Telefonu arşivlemek için kullanmayacaksanız yeter. Ben bile belki de 7-8 yıl 1gb hafıza kartıyla idare ettim eski telefonlarımı... 16gb neden yetmesin :P

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
onun bunun sözü değil @memogoren doğru söylüyor 16gb yetmez sonra çok pişman olursun.
keşke maddi gücüm olsa bunu alırken bile her şeyi çok iyi hesap ettim yanı maaşıma denk diyebilirim 32 gb ile 16 gb arasındaki fiyat uçuk ama belki biraz daha kemeri sıkarsam alabilirim yorum için teşekkürler birde bir sorum daha olacak mp4 videoların çoğunu oynatmıyomuş bunun için appstore da vlc gibi video oynatıcıları var mı

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
10 dakika full hd video yaklaşık 1.5 gb ediyor 8 mp lik fotoğrafların tanesi 2.5 mb falan ediyor iPhone'da. Fotoğrafları bilgisayara aktardığın sürece yeterli olur bence ama paranı zorla denkleştiriyorsan 1 ay daha bekle 5s çıksın ucuzlasın şu an iPhone 5 almak çok mantıksız.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
peki iphone nun kendi açamadığı mp4 videolarını açan bir program varmı vlc gibi yoksa illa convert mi edicez

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilaç gibi geldi en çok merk ettiğim şeylerden biriydi iyi o zaman eğer kafama yatarsa 1 hafta sonra alırım yoksa htc one gibi telefonlara yönelirim hepinize teşekkürler

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilaç gibi geldi en çok merk ettiğim şeylerden biriydi iyi o zaman eğer kafama yatarsa 1 hafta sonra alırım yoksa htc one gibi telefonlara yönelirim hepinize teşekkürler

Sonbahar serisini bekle dediğim gibi her firma telefon çıkaracak şu anki fiyatlar düşer

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
umarım düşer şu an htc one x in 1750 ye satanların olduğunu düşünürsek iyi olur düşmesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar İphone 5c alacağımda 16 gb hafıza yeter mi bol bol oyun yüklerim çok resim ve video çekerim oyun derken 1gblik oyunlardan aphalth ve dead triger gibi... lütfen yardım edin zamanım kısıtlı