Guaqroz
Asistan
Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram - CMK8GX4M1D3000C16 incehesap.com bu ramlerden 2 adet aldım uyumluluk sağlarmı kit almadım cünkü digerine göre daha pahalı
Son düzenleme:
Tabi ki de uyum sağlarCorsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram - CMK8GX4M1D3000C16 incehesap.com bu ramlerden 2 adet aldım uyumluluk sağlarmı kit almadım cünkü digerine göre daha pahalı
cok teşekkur ederim 4 slotu var anakrtin msi b450 mortarEvet birlikte çalışırlar.Eğer anakartında 4 slot varsa dual channel için iksini doğru yerlere takmaya dikkat et![]()
Sanada teşekkür ederimTabi ki de uyum sağlar
cok teşekkur ederim 4 slotu var anakrtin msi b450 mortar
2 ve 4 sanırım daha gelmedi kargodaAnakartın kitapçığına bakmalısın orada dual channel için hangi slotlara takman gerektiği yazacaktır.
Sorun yok 2 vs 4 ü dene sonrasında bilgisayara CPU-Z programını kur ve Memory kısmından Dual mı Single mı olduğuna bak,single ise 1. ve 2. slotları dene2 ve 4 sanırım daha gelmedi kargoda
Tamamdır ?Sorun yok 2 vs 4 ü dene sonrasında bilgisayara CPU-Z programını kur ve Memory kısmından Dual mı Single mı olduğuna bak,single ise 1. ve 2. slotları dene![]()