orayi nasil açabilirimEkli dosyayı görüntüle 121873
Bellek, üst sınırı kapalı olacak'tır.
pek anlamadimEkli dosyayı görüntüle 121875
Benim'ki boyle oradan maselef.
ben en son bios ta 3000mhz yapmiştimArkadaşın işlemcisinde onboard ekran kartı yok, BIOS ayarlarını varsayılan ayarlara getirip tekrar kontrol ediniz. Ayrıca forumu neden meşgul etsin ki arkadaş problemini yazmış takılmayın diyende olmuş, yardım etmek yerine bunu yazarak forumu siz meşgul ediyorsunuz.
bios u güncellemeden önce 16gb yaziyordu o hangi donanimBazı kişiler boş yorum yapacağına belirli bir donanıma ayrılıyor o 0.1'lik kısım dese çok daha mantıklı bir hareket olurmuş.
Windows 10 20H2'ye geçin.bios güncellemesi yaptim ve ram 15.9 oldu sinir oldum çözümü falan var miEkli dosyayı görüntüle 121871
tamamWindows 10 20H2'ye geçin.
Onboard ekran kartı yok sanırsam. BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar kontrol eder misin?bios u güncellemeden önce 16gb yaziyordu o hangi donanim
pek anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben en son bios ta 3000mhz yapmiştim
bendede öylebios güncellemesi yaptim ve ram 15.9 oldu sinir oldum çözümü falan var miEkli dosyayı görüntüle 121871
biz 2gb ram kullanıyoruzKardeşim kusura bakma da derdini seveyimBiz 4gb ram kullanıyoruz
![]()
pc alali 2 hafta olmadi ama format atmasam da olur muBence format atiniz en güncel indiriniz.
zaten pc yi yeni aldim ondan önce 8 ondan da önce 3 kullaniyordumKardeşim kusura bakma da derdini seveyimBiz 4gb ram kullanıyoruz
![]()
Allah bizede nasip etsin o zamanpc alali 2 hafta olmadi ama format atmasam da olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten pc yi yeni aldim ondan önce 8 ondan da önce 3 kullaniyordum
inşallahAllah bizede nasip etsin o zaman
16 GB değil 15.9 GB'muş.Yani bu mu büyük sorun!100 MB'den ne olacak ki?
automerge]1603984910[/automerge]
Bazı kişiler boş yorum yapacağına belirli bir donanıma ayrılıyor o 0.1'lik kısım dese çok daha mantıklı bir hareket olurmuş.
hocam her gördüğünüz şeyede format demeyin ya gözünüzü seveyimBence format atiniz en güncel indiriniz.