- Reaksiyon puanı
- 129
üzüleceğine birşeyler yapRuNaL dedi ki:nolcak senin bu halin emu üzülüyorum sana (&![]()
emubaltaci dedi ki:üzüleceğine birşeyler yapRuNaL dedi ki:nolcak senin bu halin emu üzülüyorum sana (&![]()
![]()
sende böyle dersen Runal.. yakışıklı adamsın alacaz hatunu karşına bak diyecen benim SDN de 3793 tane mesaj sayım var diyecen, hatun öyle baka kalacakRuNaL dedi ki:emubaltaci dedi ki:üzüleceğine birşeyler yapRuNaL dedi ki:nolcak senin bu halin emu üzülüyorum sana (&![]()
![]()
ah imkanım olsa kendime de yapacam da zor beee abiiii![]()
emubaltaci dedi ki:sende böyle dersen Runal.. yakışıklı adamsın alacaz hatunu karşına bak diyecen benim SDN de 3793 tane mesaj sayım var diyecen, hatun öyle baka kalacakRuNaL dedi ki:emubaltaci dedi ki:üzüleceğine birşeyler yapRuNaL dedi ki:nolcak senin bu halin emu üzülüyorum sana (&![]()
![]()
gerisini yaparsın sen artık ben taktigi verdim
![]()
;D tutar tutar sonra nicki vermem demek yok amaRuNaL dedi ki:emubaltaci dedi ki:sende böyle dersen Runal.. yakışıklı adamsın alacaz hatunu karşına bak diyecen benim SDN de 3793 tane mesaj sayım var diyecen, hatun öyle baka kalacakRuNaL dedi ki:emubaltaci dedi ki:üzüleceğine birşeyler yapRuNaL dedi ki:nolcak senin bu halin emu üzülüyorum sana (&![]()
![]()
gerisini yaparsın sen artık ben taktigi verdim
![]()
öyle mi diyosun zaten kime göstersem hayretler içinde kalıyorrrr
"hemde SDN de" o mesaj sayısı diyorlar deniycem eğer tutarsa sen de benim nickimi kullanabilirsinnnn![]()
![]()
kız mevzusu bu heran herşey olabilir. kavgaların cogu bundan cıkarRuNaL dedi ki:aaa olur mu öyle şeyyyy aramızda bi nick in lafı olmaz![]()
emubaltaci dedi ki:kız mevzusu bu heran herşey olabilir. kavgaların cogu bundan cıkarRuNaL dedi ki:aaa olur mu öyle şeyyyy aramızda bi nick in lafı olmaz![]()
![]()