yusufcoban54
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Son düzenleyen moderatör:
Ya faydalanıyoruz ama ne zaman olacağı belli değil uzaktan sınavlarım falan oluyor ve bilgisayarım yok bir an önce almam lazım onun için bakıyorum tahminim seçimden sonra olucak gibiHocam merhabalar,
Şu dönemde i7-9 nesil altı çok tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Fiyatlardaki durum açıkçası çok kötü. Yüksek fiyat ile zamanı kurtarabileceğimiz pc lere yönelebiliyoruz. Sizi yönlendirmek gibi olmasın ama aklımda 2 konu var size de iletmek belki de yardımcı olabilirim diye düşündüm.
İkinci el bilgisayarları güvenilir satıcılardan temin ederek daha uygun fiyata daha güçlü pc alabilirsiniz. Buradaki ikinci el cihazlardan kastım ölmüş cihazlar değil. Bir çok firma veya sahibinden.com sitesinde ki güvenilir satıcılar çok kısa süre kullanılmış veya daha paketi açılmamış cihazları satıyor. Şu dönem al sat işleri de çok düşük olduğu için fiyatları ciddi anlamda düşürüyorlar. Bunları takip ederek daha uygun fiyata daha güçlü bir sistem elde edilebilir.
Sıfır almak istediğiniz taktirde çokta uygun fiyata f/p cihazı bulamıyorum. Olay laptop olunca biraz daha zorlaşıyor. Kasalarda firmaların dönemsel paket satışı olduğu için daha uyguna alınabiliyor. Biraz araştırdım güncel olarak attığınız ürünü bile o fiyata bulamadım hocamnerede satışta bu?
Bir tık zorlayabilseniz şu daha iyi bence:
Ayrıca bu geçenlerde hükümet partisinin bahsettiği vergisiz bilgisayar telefon muhabbetinden faydalanamıyor musunuz hocam? başlamadı mı o?
![]()
Vergisiz Bilgisayar Fiyatları 2024 - Yeni
Vergisiz Bilgisayar Fiyatları - Fiyatı Nedir - Yeni zam geldi. Detaylı ve zamlı fiyatları inceleyebilir, bilgi alabilirsiniz.fiyatinedir.net
Vakit varsa bundan faydalansanız daha geniş seçenekleriniz olacaktır muhtemelen.