1500 tlye kadar hangisi

ghostt15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1500 tlye kadar butcem var tr garantili alcam
Huawei p9 lite
lenovo k5 note (tasarimi kotu)
Moto g4 plus (malzeme kalitesi cok kotu)
Samsung galaxy j7 prime
Gm 5+ (sicak bakmiyorum gm a)

ghostt15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sar degeri yuksek sonucta 14-15 saat cepte tasiyoz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bilim adamlarının belirlediği sınırlarda bu cihaz bu kadar fazla endişelenmeye gerken yok eğer bu kadar korkulacak bir değer olsaydı zaten devletler piyasaya sürülmesine izin vermezdi

Last Whx105sper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Geniş ekran tercih ediyorsan SONY XA ULTRA alabilirsin. İncelemesi sitemizde mevcut. Özellikleri de gayet güzel ve kaliteli kamera sunuyor. Bunu almak istemezsen bu üçünden birini "şiddetle" öneriyorum.

1-Samsung A7
2-Samsung C7
3-Samsung J7 Prime

Bu dördünden birisini alırsan pişman olmazsın. A7 ve C7 yi hepsiburada veya GG üzerinden güvenle alabilirsin. C7 Türkiye'de satılmıyor zaten.

ghostt15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
xiaomi mi5 fiyatına göre mükemmel ama sar değeri benim için önemli.
ithalatçı garantili de alabilirim tr garantili yazmıştım.
samsungun bu exynos işlemcileri nasıl acaba olmadı samsung alacam sanki telefon yok anasını satıyım bi türlü aradığımı bulamadım

M

Murat Burç

SDN Okuru
xiaomi mi5 fiyatına göre mükemmel ama sar değeri benim için önemli.
ithalatçı garantili de alabilirim tr garantili yazmıştım.
samsungun bu exynos işlemcileri nasıl acaba olmadı samsung alacam sanki telefon yok anasını satıyım bi türlü aradığımı bulamadım
Samsung'un exynos işlemcileri bence piyasanın en iyi işlemcileri
Ama 5433 (note 4) 7420(note 5 ) 8890 (s7) bunlar bence en iyi işlemciler.
Ama samsungun exynos da
Orta seviye olarak konumlandırdigi işlemciler pek de ışık vermiyor. En azından şimdiki a3-5-7 de bulunan işlemci
Mi5in sar değerini dert etme sıkıntı çıkmaz. Mi5 al geç

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
1500 tlye kadar butcem var tr garantili alcam
Huawei p9 lite
lenovo k5 note (tasarimi kotu)
Moto g4 plus (malzeme kalitesi cok kotu)
Samsung galaxy j7 prime
Gm 5+ (sicak bakmiyorum gm a)

Merhaba,

Listenizdeki modellerden lenovo k5 note modeli öncelikli tavsiyemdir. Güzel özelliklere sahip bir model. Hemde 1099 tl gibi iyi bir f/p oranı var. Yalnız 32gb'lık varyasyonu alın derim. 16gb'lık varyasyonda parmak izi sensörü yok.

Lg tr garantili lg g4 alabilirisiniz. Seri numarası 601k ve üstü bir g4 alırsanız güçlü özelliklere sahip çok iyi kamera ve ekranı olan bir cihazınız olur.

Hepsiburada'da sony tr garantili sony xperia x compact mevcut bu fiyat bandında. Hem yeni bir ürün hemde sunduğu özellikler fiyatına göre gayet iyi.

Bence bu tavsiye ettiğim modellere yönelin. Çünkü listenizdeki ürünlerden çok daha başarılı ve çok daha güçlü modeller.

Gökçen Çekiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reeder p10 kullanıyorum tavsiye ederim.3 ram 32 gb hafıza var.Çelik kasa ekranıda dayanıklı malzemeden yapılmış.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.Maşallah taş gibi çıktı.Verdiğin paraya değer...Eğer 1700 liraya çıkarsan p10s çok çok iyi...Şiddetle tavsiye ediyorum.

Gökçen Çekiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reeder p10 kullanıyorum tavsiye ederim.3 ram 32 gb hafıza var.Çelik kasa ekranıda dayanıklı malzemeden yapılmış.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.Maşallah taş gibi çıktı.Verdiğin paraya değer...Eğer 1700 liraya çıkarsan p10s çok çok iyi

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
İthalatçı garantili LG G5 bulabilirsin biraz araştırmak lazım. Ama tabi ithalatçı firmaya da güvenmek mesele.