• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1500 Tl Telefon Önerisi

ByHellsing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar şuan elimde Gm5+ var bataryasindan hiç memnun değilim. Değiştirmek istiyorum max 1500 tl telefon önerir misiniz. Aklimdaki telefonlar:
Zenfone 3
J7 Prime

Mümkünse ithalatçı olmasın onerileriniz.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Zenfone 3 al dostum. Kalan parana kılıf ve ekran koruyucu alıp yoluna bak derim :)

ByHellsing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zenui pek sarmiyor beni ama bi inceleyim videolarını

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Zenui pek sarmiyor beni ama bi inceleyim videolarını
Aslında söylenine göre arayüzde güzel değişiklik yapılabiliyormuş. Yalnız Telefon biraz dolu geliyormuş ama siliniyor gereksizler. Onun dışında yeni nesil bir telefon. Video çekimleri filan gayet güzel. Kamera noktasına gelirsek fiyatına göre gayet güzel

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hocam araştırın karşılaştırın kullanıcı yorumlarına bakın. Ona göre içinize ne sinerse onu alın. Kafanıza bişey takılırsa sorun bize elimizden geldiğince yardımcı oluruz

ByHellsing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İsim vermeyim bir forumda arkadas basa basa j7prime diyor asus servis sorunu var ve parmak izi geç algiliyor vs dedi xperia compact guzel ama ekran 5.5inc olsa keske iphone 5s gibi ufak

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar şuan elimde Gm5+ var bataryasindan hiç memnun değilim. Değiştirmek istiyorum max 1500 tl telefon önerir misiniz. Aklimdaki telefonlar:
Zenfone 3
J7 Prime

Zenfone 3 , Mi 5s

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Youtubede Volkan Manav var. Onun videolarına göz at kardeşim o baya detaylı şekilde inceledi dediklerini
İsim vermeyim bir forumda arkadas basa basa j7prime diyor asus servis sorunu var ve parmak izi geç algiliyor vs dedi xperia compact guzel ama ekran 5.5inc olsa keske iphone 5s gibi ufak

webstorestr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lenovo Vibe P1 öneriyorum. Özellikleri çok çok iyi fiyatı da uygun. Param yeterli olunca alacağım.

ByHellsing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Çok kararsız kaldım ama sagolun farkli onerilerileriniz yada eski onerilerinizin cazip yönleri varsa soylersiniz arkadaşlar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Zenfone 3
J7 Prime

Xiaomi mi 5 veya mi5s kardeşim...

ByHellsing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Xiaomi mi 5 veya mi5s kardeşim...
Kardeşim bende mi5s yada mi5prime düşünüyorum fakat nerden almam lazım çoğu kişiye n11de de Hepsiburada da bozuk cihaz gönderilmiş adamlar halen uğraşıyor tavsiye ettin bir mağaza varsa n11de yada diğerlerinde bakayim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kardeşim bende mi5s yada mi5prime düşünüyorum fakat nerden almam lazım çoğu kişiye n11de de Hepsiburada da bozuk cihaz gönderilmiş adamlar halen uğraşıyor tavsiye ettin bir mağaza varsa n11de yada diğerlerinde bakayim
Kardeşim ben Almanya'dan aldım. Mıuı Forum'da satanlar var ve güvenilir ama oradaki satanların garantisi yok , eğer alırsan orayı öneririm. Hepsi burada'dan alan çevremde var sorun çıkmadı onlarda...

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222

İstanbulda Semers İletişim den 5s aldım sahibinden.com'dada ilanları var ilgili satıcılar herhangi bir arızada yardımcı oluyolar güvenilir tavsiye ederim

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Zenfone 3
J7 Prime

1. önerim huawei p9 lite
2. önerim j7 prime
3. önerim gm6 plus ı bekle

Muhammet Kangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Zenfone 3
J7 Prime

--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşım hepsiburada.com da 1479 TL Xperia X kaçırma derim Distributor garantili kız arkadaşıma aldım çok memnun şarjı çok iyi hızlı şarj özelliğide var kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata daha iyisi dersen yok xiaomi mi 5 var ama o ithalatci garanti bulaşma derim Sony Xperia x al kafan rahat etsin :)

Sony Xperia X Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Bence sağlam bir ikinci el Lumia 950 veya 950 xl al telefon neymiş gör.Ben dün 950 yi sattım nasip olursa yarın 950 xl alacağım.

legendfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia x, uzun araştırmalardan sonra bende yeni aldım tavsiye ederim..sony kalitesi...