Darboğaz söz konusu olmayacaktır fakat daha iyi bir işlemci daha iyi bir oyun deneyimi sunacaktır. Sonuç olarak RX 480 alman geleceğe yönelik tercih için en iyisi olacaktır. Sonuçta ekran kartı 1 kere alınıyor.
Darboğaz nedir ? Tüm detaylar burada
Genel olarak baktıgımda herkes 1060 öneriyo peki siz neden 480 öneriyorsunuz yani arasındaki fark ne aydınlatırsan cok memlun olurum acıkcasıİlersi için tercih edilebilir RX 480
Önerin işlemci degiştirdikden sonramı yüksek bi ekran kartı önerirsin ama genellemede amdler cok ısınıyor diyolar ekran kartında oda canımı sıkıyo ve cif monitör kullanıyorum oda sıkıntıya sokuyor güclü bir ekran kartını alıp 2 monitör kullanınca en azından sıkıntı yaşamam diyorum yanlışmı düşünüyorum eksilerini artılarını paylaşırsan çok memlun olurumIşlemciniz 480 veya 1060 ı tam kapasitede besleyemez, boşuna ekstra para vermeyin bu kartlara.
Anakartım da asus m5a97RX serisinde bir ısınma sorunu yok, biraz eski kafa mantığı o. Çift monitör kullanımı ise düşündüğünüz kadar yük bindiren bir olay değil, zayıf kartlarla da çift monitörü sağlıklı kullanabiliyorsunuz.
Kart seçimine gelirsek, arkadaş atmış zaten videoyu, 6300 önüne çit koymuş 480 in. Ben diyorum ki kullanamayacağınız güce boşuna para vermeyin, 470 çok daha uyumlu ve iyi bir tercih olacaktır. 1 kere alınıyor diye en iyisini almak pek mantıklı değil, ne zaman işlemci veya anakart+işlemci ikilisini upgrade edeceksiniz bunlarda önemli. He ben 480 i alırım 2-3 ay sonrada işlemciyi 8350-8370 e upgrade ederim derseniz alınır.
150 lira daha verip Sapphire RX 480 4 gb modelini al. RX 480 çok daha iyi bir kart. İlerde pişman olursun.
150 lira daha verip Sapphire RX 480 4 gb modelini al. RX 480 çok daha iyi bir kart. İlerde pişman olursun.
Donanımlarınızın marka modelini detaylı şekilde yazar mısınız ?9
ASUS RX480 8GB STRIX GAMING GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran kartı
Peki bu ?
Dipnot : Bu arada araştırdıgım kadarı ile bu ekran kartı 1060 ile kıyaslanmalı diye geciyo o zaman dar bogaz olma ihtimali yüksek.
Amd Fx 6300 işlemci asus m5a97 r2.0 8 gb ramDonanımlarınızın marka modelini detaylı şekilde yazar mısınız ?
Darboğaz problemi yaşamazsınız. Fakat RX 480 kartıyla daha iyi bir işlemci ile daha yüksek fps alırsınız. Bu darboğaz olacağı anlamına gelmez. Ama ilerleyen zamanlarda anakart işlemcinizi değiştirmenizi öneririm.Amd Fx 6300 işlemci asus m5a97 r2.0 8 gb ram
amd önermenizin sebebi nedir peki ?Darboğaz problemi yaşamazsınız. Fakat RX 480 kartıyla daha iyi bir işlemci ile daha yüksek fps alırsınız. Bu darboğaz olacağı anlamına gelmez. Ama ilerleyen zamanlarda anakart işlemcinizi değiştirmenizi öneririm.
Mesele AMD veya NVIDIA değil. Mesele fiyat performans meselesi. AMD Polaris mimarisiyle NVIDIA ile hem mimari hemde güç tüketimi açısından aynı konuma gelebildi. Ama hala NVIDIA kartlarının mimarileri AMD'den daha muazzam. Fiyat performans olarak seçim yapacaksak seriye göre ve fiyatına göre değişir. Tamamen bütçene kalmış. Ayrıca RX 480 ile 1060'ın avantajları çok farklı. Ona göre seçim yapmak gerek.amd önermenizin sebebi nedir peki ?
Mesele AMD veya NVIDIA değil. Mesele fiyat performans meselesi. AMD Polaris mimarisiyle NVIDIA ile hem mimari hemde güç tüketimi açısından aynı konuma gelebildi. Ama hala NVIDIA kartlarının mimarileri AMD'den daha muazzam. Fiyat performans olarak seçim yapacaksak seriye göre ve fiyatına göre değişir. Tamamen bütçene kalmış. Ayrıca RX 480 ile 1060'ın avantajları çok farklı. Ona göre seçim yapmak gerek.
Aklımdanda asus geciyordu acıkcası 2x hdmi girişide var dvi portuda almaya gerek kalmaz .Asus Strix 470. Bu seneki modelleri çok iyi Asus'un.
2x Hdmi degil 2x dvi var yanlış yazdım2x hdmi MSI modelinde var. Strix'in birinde DP port var. 2x hdmi kullanmak gibi derdiniz varsa Msi modelini de alabilirsiniz.
Cok sagolasınHayırlı olsun.