mserifselen
Asistan
RX 580 ekran kartım var oyun için monitör arıyorum.
1500 TL civarında monitör önerisi olan arkadaşların önerilerini istiyorum.
1500 TL civarında monitör önerisi olan arkadaşların önerilerini istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/kiyasla/HBV00000SAUOA,HBV000017CGNX,HBCV000003SDYL,HBV00000NXPNX arasında kaldım daha çokBu ürünü önerebilirim.
İkinci el olması sorun olmayacaksa kendi monitörümü de satıyorum.
IPS panel istiyorsan 2K'lık LG, VA ve kavisli istiyorsan Dell almanı öneririm.
2 k vermeye değer mi o LG önemli olan o aradaki 350 tl değecek mi?IPS panel istiyorsan 2K'lık LG, VA ve kavisli istiyorsan Dell almanı öneririm.
Bana kalırsa değmez. Hem Dell'in tek ölü pikselde dahi işlem yapma garantisi var.2 k vermeye değer mi o LG önemli olan o aradaki 350 tl değecek mi?
He bir de o sorum olacak alırsam 2 tane alacağım da Samsung, LC24RG50FQMXUF şuan kullandığım monitör bu satıp 2 tane almayı istiyorum da geleceğe dönük olması da lazım istiyorum.Bana kalırsa değmez. Hem Dell'in tek ölü pikselde dahi işlem yapma garantisi var.
Ölü piksel konusundaki en hassas firma Dell. Diğerleri sıkıntı çıkarabiliyor. Ölü piksel sonradan da çıkabilir o yüzden servisin tutumu önemli.He bir de o sorum olacak alırsam 2 tane alacağım da Samsung, LC24RG50FQMXUF şuan kullandığım monitör bu satıp 2 tane almayı istiyorum da geleceğe dönük olması da lazım istiyorum.
Ölü piksel çıkarsa geri iade edebiliyoruz değil mi?
Dell alacağım bu gidişle mantıklı olan o galiba.Ölü piksel konusundaki en hassas firma Dell. Diğerleri sıkıntı çıkarabiliyor. Ölü piksel sonradan da çıkabilir o yüzden servisin tutumu önemli.
11.11 indirimleri başlasın bi o zaman bakim belki daha da düşer.Dell alacağım bu gidişle mantıklı olan o galiba.
Asus Tuf Gaming VG24VQ da ucuzladı şimdi 1800 tl oldu o nasıl sence?Ölü piksel konusundaki en hassas firma Dell. Diğerleri sıkıntı çıkarabiliyor. Ölü piksel sonradan da çıkabilir o yüzden servisin tutumu önemli.
AOC C24G2U/BKÖlü piksel konusundaki en hassas firma Dell. Diğerleri sıkıntı çıkarabiliyor. Ölü piksel sonradan da çıkabilir o yüzden servisin tutumu önemli.