1500 TL altı 144Hz monitör önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JU4M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JU4M

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

JU4M

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu ürünü öneririm.

Şu ürün de var aynı fiyata bu nasıl sizce ?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Şu ürün de var aynı fiyata bu nasıl sizce ?
Benzer bütçeyle 3 monitör arasında kalmıştım.Viewsonicten okuduğum bir yorum sonrası vazgeçmiştim. Samsungu daha uygun fiyata yakalayınca Samsung aldım. Çok memnunum fiyat performans ürünüdür. Tavsiye ederim.

Viewsonic vx2458 ile ilgili vazgeçmemi sağlayan gönderiyi iletiyorum
" Aşağı yukarı 1 yıldır bu monitörü kullanıyorum ve memnundum. Günde 5-8 saat arasında değişken olarak bilgisayar kullanıyorum. Son 1 aydır baş ağrısı şikayetlerim arttı. Bu konuyu araştırırken bir sitede monitörlerde bulunan "Flicker Free" özelliği gözüme çarptı. Sanırım kullandığımız bu monitör modelinde bu özellik yok. Test için bir gün boyunca bilgisayarı hiç açmadım baş ağrısı şikayetim olmadı. Diğer gün bilgisayarı oturdum ve 30 dakika kullanımda baş ağrısı yine başladı. Monitörün resmi sitesi üzerinden ve kullanım kılavuzuna bakarak araştırdım ve bu özelliği bulamadım. Bu monitör modelini alacaklara asla ve asla tavsiye etmiyorum bilginiz olsun. Yeni bir monitör almadan önce mutlaka bu özelliği olan bilindik kaliteli bir marka ve model seçimi yapın. "

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,771
Monitörde fiyata bakarken eğer nvidia ekran kartınız varsa gsync monitör almıyorsanız gsync compatible olan freesync monitörleri tercih etmenizi öneririm.Ama amd ekran kartınız varsa bu dediğimi dikkate almayınız.

JU4M

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Monitörde fiyata bakarken eğer nvidia ekran kartınız varsa gsync monitör almıyorsanız gsync compatible olan freesync monitörleri tercih etmenizi öneririm.Ama amd ekran kartınız varsa bu dediğimi dikkate almayınız.
Yeni sistem ile birlikte almayı düşünüyorum ekran kartı olarak da gtx 1650 super modelini tercih edeceğim yani bu Samsung modeini tercih etmemeli miyim?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,771
Samsungu da alabilirsiniz tabi ki ama g sync ve freesync benzer teknolojiler. Bunlar monitörün tazeleme hızıyla fps hızını eşitliyor yırtılmalar kalkıyor. Yani akıcı oyun oynuyorsunuz ve oyunlarda Vsync gibi yazılım desteğine bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Burada g sync compatible olan monitörlerin marka modelleri yazıyor. Bence fiyatlarını araştırın model numaralarına göre. Biraz pahalılar bütçenizin üzerinde olabilirler. Ama monitör sık değiştirilen bir donanım olmadığı için değer. Dersiniz ki bu sefer uygun olsun ileride daha iyisini alırım çift monitör kullanırım derseniz o başka.

Son düzenleme:

woxfavl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim bulduğum model bu yine bu fiyatlarda önerileriniz var mı?
Acer kg241qs 165hz 0.5ms öneririm. Kullaniyorum su anda, çok güzel ve iyi monitor. Fiyati 1400 civari