1500-2500 TL için öneri

talhatemel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında alınabilecek telefon için fikir önerisi istiyorum.Telefonu 4 5 sene kullanmayı planlıyorum.Lg g5 vardı fakat açıklanan fiyatından sonra vazgeçtim sayılır.Galaxy Note 5 inceleme , ukt videolarını inceledim, gözüme gayet hoş geldi sizce Galaxy Note 5 belirttiğim süre içinde beni idare edebilir mi ? Yada önerebileceğiniz daha iyi bir telefon var mı ?

Son düzenleyen moderatör:

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
note 5 alınır. g5 çok iyi 4-5 sene de kullanılır ama çok pahalı olması ve değerini çabuk kaybetmesi olumsuz tarafları.

talhatemel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 6 nın da çıkmasına az bir süre kalmışken samsung elini note 5 ten çekmez herhalde ?

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
note 6 nın da çıkmasına az bir süre kalmışken samsung elini note 5 ten çekmez herhalde ?
zaten samsung'un türkiye'de mobil cihazlardan sorumlu yetkilisi 1 ay içinde üst düzey cihazlara 6.0 güncellemesi geleceğini duyurdu. samsung güncelleme konusunda biraz sıkıntılı. belki de vereceği son güncelleme bu olabilir.

talhatemel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 5 önümüzdeki 4 5 sene için ideal seçim diyoruz yani?

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
bana göre kesinlikle. s7 2500 civarına düşene kadar beklenirse s7 de olabilir. şu an için note 5 ideal seçim.

suatyurteri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Galaxy Note 5 şayet size harici hafıza yuvasının olmaması sıkıntı yaratmayacaksa alabileceğiniz en iyi telefonlardan birisi.. Henüz Marshmallow güncellemesini almadı ama zannediyorum Nisan ayı içerisinde çıkartacaklar diye tahmin ediyorum. Hızlı şarj özelliği olayı bitirmiş harika bir özellik dışarı çıkmadan evvel 10-15 dk şarj etseniz sizi idare edecek kıvama ulaşıyor. Kalem özelliği çizim yapıyor olun yada olmayın günlük hayatınızda birçok şekilde kullanabileceğiniz ekstra bir özellik olarak hayatınıza giriyor. Telefonla ilgili zaten UKT ve oyun performans videoları vs var izlemişsiniz de ve birçok bilgiyi oradan edinmişsinizdir yine de özellikle aklınıza takılan bir soru olursa ayrıca sorabilirsiniz.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Samsung note 5 urununu sorunsuz 3 yil kullabirsiniz. Fakat butceniz max 2500 tl oldugu icin size 4-5 yil kullanim icin iphone 6s onerebilirim. Iphone urunleri sizin gibi alacagi urun cok uzun bir sure kullanmayi dusunen kullanicilar icin ideal tercih. Cunku iphone'un kullandigi ios sistemi uzun sure stabilitesini koruyan bir sistem. Iphone 6s ayrica cok guclu bir islemciye sahip oldugu icin sizi performansi ike cok memnun edecektir. Batarya performansi note 5 kadar iyi degil ama o konuds rahatsiz olursanuz 30 tl ye alacaginiz bir power bank ile bu sorunu cozmus olursunuz.

Iphone 6s teknoloji marketlerde 2800 tl civari satiliyor. Fakat esnaf telefoncularda 2500 tl'ye dustu iphone 6s'in fiyati bunu da bi degerlendirin.

Alin inceleyen size tavsiyem 2500 tlye ya iphone 6s yada samsung note 5 tercih edin.

talhatemel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6s 16 gb 2800 civarı değil miydi burda teknoloji marketlerde o civarda görüyorum aslında samsung telefon almak istemiyordum xperia z5 premiuma kaydı gözüme gerek tasarımı gerekse kamerasının görünürdeki özellikleri fakat onunda uktsinden sonra biraz gözümden düştü
galaxy note 5 ve iphone 6s arasında kalıyorum şuanlık

talhatemel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabi ki 2500 e kadar iphone 6s bulabilmek biraz zor gibi

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
iphone 6s 16 gb 2800 civarı değil miydi burda teknoloji marketlerde o civarda görüyorum aslında samsung telefon almak istemiyordum xperia z5 premiuma kaydı gözüme gerek tasarımı gerekse kamerasının görünürdeki özellikleri fakat onunda uktsinden sonra biraz gözümden düştü
galaxy note 5 ve iphone 6s arasında kalıyorum şuanlık
Iphone 6s teknoloji marketlerde 2800 tl civarinda satiliyor. Esnaf telefoncularda 2500 civarina fiyati dusurenler var. Bir bakin esnafa 2500e bulursaniz 6s alin. Bulamazsaniz 2300 tlye teknoloji marketlerde samsung note 5 var. Onu alin.

talhatemel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ettim yorumlar için