1500-2000 tl

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler konuda da söyledim 1500-2000 TL bütçem var.
1 ay içinde alacağız bu arada parçaları vatandan almayı düşünüyorum, parçaları internet üzerinden almayı düşünmüyorum zaten alsam da tek başıma yapamam o yüzden vatan dan yardım alacağım.
Yani beni 3-5 yıl idare edebilecek bir oyun bilgisayarı arıyorum yorumlarınızı bekliyorum bu arada hazır pc değil toplama arıyorum.

İYİ FORUMLAR:

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşım maus,klavye hepsi yazıcı olmasada olur.

söylemeyi unuttum arkadaşlar ekran kartı önermeyin çünkü bende ekran kartı vardı hiç kullanmadım markası amd radeon hd 6790.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yalnız 3-5 götürsün istiyorsun ama pcyi 3-5 yıl götürecek olan en gerekli parça ekran kartıdır. Ekran kartın iyi olmalı öncelikle ki şuan mevcut olduğun kart o kadar götürmez çok kaliteli bir kart değil.
Ekran kartı da ekleyip sistem toplayayım mı?

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes o ekran kartına 300 Tl verdim biraz çok biliyorum ama ekran kartı da önerirsin ama bu sefer bizimkiler bu sefer çok masraf yapıyorsun der almazlar ondan korkuyorum şimdilik bu ekran kartını kullanayım en fazla 3-5 ay kullanırım. Maddi durumumuz iyi sayılır o yüzden yeni bi tane alırım ama dediğim gibi kardes şöyle 3-5 ay kullanayım en azından değiştirecek bir bahanem olsun . İYİ FORUMLAR.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kardes o ekran kartına 300 Tl verdim biraz çok biliyorum ama ekran kartı da önerirsin ama bu sefer bizimkiler bu sefer çok masraf yapıyorsun der almazlar ondan korkuyorum şimdilik bu ekran kartını kullanayım en fazla 3-5 ay kullanırım. Maddi durumumuz iyi sayılır o yüzden yeni bi tane alırım ama dediğim gibi kardes şöyle 3-5 ay kullanayım en azından değiştirecek bir bahanem olsun . İYİ FORUMLAR.
Çok mantıklı ekran kartını kullanabildiğin kadar kullan yetersiz gördüğün zaman değiştirirsin.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Ben 300tl civarına Sapphire hd 7770 aldım siz nasıl 300 tl verdiniz o karta anlamadım :)

Şöyle 1000TL'ye sağlam işlemci alın geriye kalan 1000 tl ilede kasasıydı soğutucusuydu vb şeyleri halledin kartınızıda yetersiz gelene kadar kullanın.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
dm05MWJ.png

Ekran kartın yetmediği zaman da 400 tl civarında bi kart alır takarsın.
Ya da diyorsan ki şimdiki bütçemin tamamını kullanayım, ekran kartı alacağım zaman param olur..
lyOo84I.png

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler yardımlarınız için çok teşekkürler 2000 TL ilk bilgisayarı almayı düşünüyorum 400 TL bin lafını yapmaz bizimki ler ama bir sorum var bu vatanın internet sitesimi ve internetten almayacağım ürünleri vatanın mağazasına gitsem onlar montaj falan herşeyi hallederlermi ?

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Beyler yardımlarınız için çok teşekkürler 2000 TL ilk bilgisayarı almayı düşünüyorum 400 TL bin lafını yapmaz bizimki ler ama bir sorum var bu vatanın internet sitesimi ve internetten almayacağım ürünleri vatanın mağazasına gitsem onlar montaj falan herşeyi hallederlermi ?
İnternet sitesi ile mağaza fiyatları aynı zaten gidip alabilirsin montajını da yapıyorlar, üzerine para alıyorlar mıydı yoksa ücretsiz miydi onu hatırlamıyorum ama alsalar da 50 lira falan alırlar en fazla. Ben intel olan öneriyi almanı tavsiye ederim, amd ekran kartı aldığımdan beri amdyi sevmiyorum ayrıca güç tüketimi çok yüksek, tek çekirdek performansı kötü. Aslında işlemci ile ilgili sorun yaşayan duymadım sadece fanından şikayetçiler işlemciyle gelen fanı kimse beğenmiyor yeni fan alıyor herkes. Yine de seçim senin ikisinden herhangi birini alabilirsin.

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi bilgisayardan anlamıyorum ama parçalar eksik gibi monitör,kasa hariç bilgisayar 3 parçadanmı oluşuyor yani öyleyse bilgisayar toplamak kolay işmiş ;)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
E herhalde bu kadar daha ne olsun :) Bende inteli almanı öneririm.
Vatanın mağaza ile net fiyatları aynı ama internete özel yazanları aynı olmuyor. Misal geçen bende 6300 işlemci alacaktım, internete özel fiyatı 280 lira idi mağazaya gittim 300 tl. Biraz fark olur internete özel fiyatlarda yani. Ayrıca parçaları aldığın zaman söyle montajı yapsınlar ücretsiz yapılıyor.

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.

İYİ FOUMLAR.