1500 - 2000 TL Arası Telefon Önerisi

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle ön ve ana kamerası iyi bir telefon arıyorum. Birde takılma problemi yaşamak istemiyorum. Kardeşimin Android tabanlı Asus tableti var geçekten sinir bozucu. Onun dışında pek oyun oynamam. Güncel uygulamaları kullanırım yeterli. Önerebileceğiniz modeller var mı? Aklımda iPhone SE var ama kamerasını pek inceleyemedim. Sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S6 yı al keyfine bak :)
Ben se yi tavsiye etmiyorum
O kadar kucuk ekran insani hicbir konuda tatmin etmez benim fikrim

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle ön ve ana kamerası iyi bir telefon arıyorum. Birde takılma problemi yaşamak istemiyorum. Kardeşimin Android tabanlı Asus tableti var geçekten sinir bozucu. Onun dışında pek oyun oynamam. Güncel uygulamaları kullanırım yeterli. Önerebileceğiniz modeller var mı? Aklımda iPhone SE var ama kamerasını pek inceleyemedim. Sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.

profil fotoğrafınız bile steve jobs hani tutup android bir telefon desem adama ayıp etmiş olurum se küçük gelmezse ekran olarak güzel bir cihaz.

ama steve reis zamanında ki apple değil artık reis ısrar ile tek düzen gidiyordu kıyafetleri bile tek model di bi c çıktı bi se çıktı bi plus çıktı tadı kaçtı ha bir yandan iyi oldu her bütçeye uygun modeli var ama benim gözümde eski saygınlığını yitirdi sıradan oldu hele ki 48 ay taksitle alanları gördükden sonra finali 4s de yaptım

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar Merhaba,

Note 4 olabilir bence

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
profil fotoğrafınız bile steve jobs hani tutup android bir telefon desem adama ayıp etmiş olurum se küçük gelmezse ekran olarak güzel bir cihaz.

ama steve reis zamanında ki apple değil artık reis ısrar ile tek düzen gidiyordu kıyafetleri bile tek model di bi c çıktı bi se çıktı bi plus çıktı tadı kaçtı ha bir yandan iyi oldu her bütçeye uygun modeli var ama benim gözümde eski saygınlığını yitirdi sıradan oldu hele ki 48 ay taksitle alanları gördükden sonra finali 4s de yaptım
Evet önceden Apple ürünlerine hayrandım ama dediğiniz gibi reisten sonra ilgimi çekmiyor artık. Yerinde sayıp duruyolar gibi.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
a5 yerine note 4 iyidir performans olarak ekran büyük derseniz s6 alın ama bu bütce varken a serisine girmeyin sonra androide kızarsınız
S6'nın 16 GB'lık modeli yok mu? Ben mi bulamadım?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ekran fazla büyük taşıma konusunda sıkıntı yaşarım diye tercih etmiyorum. Yoksa Note serisini bende beğeniyorum.

ben cebimde taşırken sıkıntı çekmiyorum, dar kot vs giyiyorsanız sıkıntı olabilir ama normal pantolonlarda vs sıkıntı olmuyor bende ilk başda anormal geliyor ama 1 hafta sonra alışıyorsunuz

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
ben cebimde taşırken sıkıntı çekmiyorum, dar kot vs giyiyorsanız sıkıntı olabilir ama normal pantolonlarda vs sıkıntı olmuyor bende ilk başda anormal geliyor ama 1 hafta sonra alışıyorsunuz
S6 şu an için aklıma yattı :) Aklıma takılan bir nokta Hepsiburada fiyatlarına baktım ve ithalatçı ve Samsung Türkiye Garantili olarak farklı iki fiyat var ve epey aralarında uçuk fiyat farkı var. Bunun nedeni ne olabilir? Tavsiye eder misiniz ithalatçı garantili olandan almamı?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
S6 şu an için aklıma yattı :) Aklıma takılan bir nokta Hepsiburada fiyatlarına baktım ve ithalatçı ve Samsung Türkiye Garantili olarak farklı iki fiyat var ve epey aralarında uçuk fiyat farkı var. Bunun nedeni ne olabilir? Tavsiye eder misiniz ithalatçı garantili olandan almamı?

açıkcası ben her zaman türkiye garantisinden yanayım ithalatcı servisler bazen iyi iş çıkartsa da biraz şansa ama tr garanti her zaman daha sağlam olur. ithalatcı olacaksa da delta aralarında iyi olandır

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Turkiye garantiyi al

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
S6 yı ben sevmiyorum kullanışsız geliyo bana

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
İthalatçı firma yurt dışından getiriyo cihazı ithalatçı seçme alma derim ben nedenlerindense telefonda bi arıza çıktığı zaman aldığın firmanın garantisinde olacak yani bi samsung garantisi yok cihaz yurtdışından getirdiği için güncellemeleri geç alabilme ihtimali var

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Merhaba,

lg g4 al hepsiburada.comda 1300 tl geri kalan parayı başka yerlere harcarsın...

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
lg g4 al hepsiburada.comda 1300 tl geri kalan parayı başka yerlere harcarsın...

yok üstad size göre iyi de bu taktik ben misal i6 alacak olsam onun yerine g4 alsam bin lira cebimde kalacak sonra ne olacak ben gidecem sinemadır yemekdir ıvır zıvır 1 günde bitircem o para yı sonra zaten 110 luk bir insanım tutup spora gideceğim 500 de oraya gidecek sonra spora giderken orada ki insanları görüp moralim bozulacak sonra moralim bozulduğu için kendimi eğlendirmek için arkadaşları toplayıp poligona gidicez (aslında canlılara zarar vermek hoşuma gitmiyor yoksa bizimkiler avı seviyor ama ben karşıyım) oraya o kadar yakıt gidecek para gidecek bak ne oldu 1000 lirayı kestik cihazdan 2bin zarara girdik.

en başından 1700 tl ye bi telefon alsaydım 1 ay onunla haşır neşir takılırdım zaman geçerdi :D

ya şaka bir yana tabi ki latife yapıyorum ama bazen bende diyorum 2 bin vereceğine bin ver şunu al ama o cihazı da alsam kalan parayı boşa sağa sola harcayacağım.

ama kesinlikle şuna karşıyım sosyal hayatınızdan kesip telefona para yatırmak mantıksız ve saçmalık hafta sonları sinema,tiyatro doğa turları vs yapılırsa o telefondan kat kat daha mutlu eder insanı hele ki ailesine harcaması gereken paralara gidip 48 ay taksitle 3bin tl lik telefona 5 bin veren insanları duyunca aduket çekesim geliyor.

(bu söylediklerim imkanı olan insanlar için geçerli değil yani para var huzur var diyenler savurganlık olmayacak derecede ne isterse alsınlar insanlar bazen kendisini ödüllendirmeli )

çok çelişkili yazmışım ya tekrar okuyunca fark ettim bi taraf alma diyor bi taraf al diyor güç sizinle olsun ! benim karanlık taraf ağır bastı alırım arkadaş!