1500-2000 TL Arası Telefon Önerileri

GokceOzakman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon alacağım; ama maddi durumumuz, 6 ay sonra daha iyi olacağı için Mart-Nisan ayını bekliyorum... Aslında Samsung Galaxy S3 istiyorum; ama kafam karıştı. HTC OneX`i duyunca ikisi arasında gidip gelmeye başladım... ve de, acaba 6 ay sonra S3`ten daha iyi modeller çıkar mı? Android istiyorum, 1500-2000 TL arası... önerileriniz neler? :)

GokceOzakman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiden fikir topluyorum. :) %1 bile olsa önceden de alma ihtimalim var, eğer elime para geçerse...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yeni telefon alacağım; ama maddi durumumuz, 6 ay sonra daha iyi olacağı için Mart-Nisan ayını bekliyorum... Aslında Samsung Galaxy S3 istiyorum; ama kafam karıştı. HTC OneX`i duyunca ikisi arasında gidip gelmeye başladım... ve de, acaba 6 ay sonra S3`ten daha iyi modeller çıkar mı? Android istiyorum, 1500-2000 TL arası... önerileriniz neler? :)
Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy S IV :) O Mart-Nisan ayında alacaksan o zaman en yeni çıkan telefonu alman gerekir ben olsam haziran gibi alırdım :)

Samsung Galaxy Note II'yi bekle eğer sabredersen mayıs-haziran'a kadar o zaman S IV (4)'ü beklersin.

GokceOzakman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy S IV :) O Mart-Nisan ayında alacaksan o zaman en yeni çıkan telefonu alman gerekir ben olsam haziran gibi alırdım :)

Samsung Galaxy Note II'yi bekle eğer sabredersen mayıs-haziran'a kadar o zaman S IV (4)'ü beklersin.

S 4`ün fiyatı ne kadar olur ki aşağı yukarı tahminen? :)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
cevap belli canım kardeşim
Gel aramıza katıl yar ve yardımcın olalım
al bi galaxy s3 kurtul :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
S 4`ün fiyatı ne kadar olur ki aşağı yukarı tahminen? :)
S 4'ün fiyatı ortalama 2.300-2.500 TL olur yurt dışından filan alırsın belki o zaman 1600 TL olur. Veya S III alırsın o zaman 1300 TL'ye filan seni idare eder 2-3 yıl o sırada para biriktirip Samsung Galaxy S VI (6) alırsın :)

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eylül ekim civarı cok iyi telefonlar cıkcak s3 hikaye olcak Htc one + olsun htc one xxl olsun ıPhone 5 olsun Galaxy note 2 olsun Lg Optimus g olsun ondan bekle...

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
s3'ün ekranı çok daha iyi oneX'den diğer donanımları pek bilmiyorum.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
s3'ün ekranı çok daha iyi oneX'den diğer donanımları pek bilmiyorum.

samsung fan boyları bıle kabullenırken senın boyle sacma ve yalan bırsey soylemen hıc dogru degıl sen cık bır dısarı gunes altında kullan telefonu 1 fotograf cek gercekte olmadıgı kadar canlı renkler gör sözde hd ekran kullanıyolar pentaile tabanlı ekran konusunda asırı becerıksız bır telefon samsung galaxy s3

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
samsung fan boyları bıle kabullenırken senın boyle sacma ve yalan bırsey soylemen hıc dogru degıl sen cık bır dısarı gunes altında kullan telefonu 1 fotograf cek gercekte olmadıgı kadar canlı renkler gör sözde hd ekran kullanıyolar pentaile tabanlı ekran konusunda asırı becerıksız bır telefon samsung galaxy s3

Sende htc fanboysun herhalde ben gördüğümü söyledim sadece 2sinide yakından gördüm ve kullanma imakanım oldu HTC'de sanki karıncalanma varmış gibiydi ama s3 daha parlak daha canlı. Hem ben kamerasından değil ekranından bahsediyorum, okuduğun yerini değişitirip gözünü kullanırsan daha iyi olur.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sende htc fanboysun herhalde ben gördüğümü söyledim sadece 2sinide yakından gördüm ve kullanma imakanım oldu HTC'de sanki karıncalanma varmış gibiydi ama s3 daha parlak daha canlı. Hem ben kamerasından değil ekranından bahsediyorum, okuduğun yerini değişitirip gözünü kullanırsan daha iyi olur.
Haklısın fakat zaten yeni telefonların büyük çoğunluğu güneş altında görünmüyor yapacak birşey yok , ekran filmiyle sorunun bir kısma gidirelebiliyor :)

GokceOzakman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben çok telefon düşüren biriyim... Nokia kullanırdım, dayanırdı. S3 ne kadar dayanır bana acaba? Silikon kap filan varsa alırım S3 için... umarım vardır.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende mudaim olım konuya bende arkadas gıbı kararsızlardanım ama ben oyle 3 5 ay beklemıyorum s3 one x bana çok kaba gelıyor kararımı kıldım gıbı ama ondada takıntılarım oldu one s kararlıydım ama az daha ınceledıkce sorunlar çoğalıyor (batarya ekran çozunurluğu gibi ) dıyorumkı gozumu kapatayımda alsammı one s i yoksa ciddi kullanıcısı varmı yardımcı olabılecek?? iyi bi fikir sahıbı ??