20 Mayıs 2023 #1 F FIKOMER Öğrenci Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 Merhabalar kaç gündür klavye arıyorum ve bulamadım tek ricam Blue switch olsun ve %60 olmasın bide yurtiçi olursa iyi olur.
Merhabalar kaç gündür klavye arıyorum ve bulamadım tek ricam Blue switch olsun ve %60 olmasın bide yurtiçi olursa iyi olur.
24 Mayıs 2023 #2 ATO-01 Asistan Cezalı Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 145 Reaksiyon puanı 43 Puanları 28 Yaş 17 XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
18 Haziran 2023 #3 Serengetis Asistan Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 191 Reaksiyon puanı 25 Puanları 28 REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye - inventus REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye inventus.com.tr
REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye - inventus REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye inventus.com.tr