fitness24
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
g4 fıyatı ne zaman duşer ki, cok pahalı 2000 lira...
g4 fiyatı 2 aya kalmaz baya düşer bekleYıl 2015 güncel olsun diye soruyorum, konu açamak için uğraşamam cevaplayın lütfen.
zenfone 2 mi lg g3 mü, bekleyim g4 fiyatı düşer mi ?
Zenfone 2 yi gün gçtikçe beğenmiyor kullanıcılar, g3 de hatalı idi ama 1 sene geçti hatalar düEldi deniyor, g4 almak iyi ama g4 2000 lira ve o civarda seçenek artıyor, en fazla 1600 lira verebilirim bir de ilk telefonum olucağı için garantisi distribütör olmalı.
Gidiniz lg g flex 2 alınız piyasada 1100 tl ye kadar bulunmakta bu fiyata çok iyi cihaz 6,0,1 alacağıda kesinleştig4 fiyatı 2 aya kalmaz baya düşer bekle
yamuk o cebe sığmazGidiniz lg g flex 2 alınız piyasada 1100 tl ye kadar bulunmakta bu fiyata çok iyi cihaz 6,0,1 alacağıda kesinleşti
I phone 6 ile g3 kıyaslamışsın biri 2800 digeri 1300tl filan eğer fiyat aralığını belirlersen yardımcı olabilirim .. Ben g4 kullanıcısıyım tavsiye ederim.Beyler ıphone 6 mı lg g3 mü alıyım ıphone alsam 1 gb ram çok düşük ıos ram istiyor diye biliyorum fikir verin lg tasırımı çok güzel acil fikirr
tam tersi ios'un ram e çok ihtiyacı yokBeyler ıphone 6 mı lg g3 mü alıyım ıphone alsam 1 gb ram çok düşük ıos ram istiyor diye biliyorum fikir verin lg tasırımı çok güzel acil fikirr
Z3+.samsung s5 kullanıyorum. sizce sony xperia z3 z3+ hangisini almalıyım ?
s7 edgesamsung galaxy s7 edge mi alayım yoksa iphone 6s mi ?
s7 edge al kesinliklesamsung galaxy s7 edge mi alayım yoksa iphone 6s mi ?
Paran varsa tabiki z3+ al.samsung s5 kullanıyorum. sizce sony xperia z3 z3+ hangisini almalıyım ?
Note 5 alman daha mantıklı.Z5le S6 arasında kalmıştım fakat bataryadan dolayı Z5 almayı düşünüyorum. Öneri varsa beklerim