• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1500-1800tl Pc Önerisi

1500-1800tl arası pc toplamak istiyorum size danışmak istedim pubg csgo pubg lite açacak bi pc toplayabilirmisiniz

Kesinlikle xbox one s al hocam . Aylık 30 tlye gamepass alırsın mis gibi kullanırsin . Pes 2020 , gta v , witcher 3 , forza 4 gibi zilyar tane oyunun olur . 1800lük pc alacağı 30 fps çekilmez olur . Xbox one s all digital öneririm sana kasmadan 3a oyunları rahat rahat oynarsın .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik ilk ay sadece 6 tl

Kesinlikle xbox one s al hocam . Aylık 30 tlye gamepass alırsın mis gibi kullanırsin . Pes 2020 , gta v , witcher 3 , forza 4 gibi zilyar tane oyunun olur . 1800lük pc alacağı 30 fps çekilmez olur . Xbox one s all digital öneririm sana kasmadan 3a oyunları rahat rahat oynarsın .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik ilk ay sadece 6 tl
Hocam benim elimde zaten bi tane xbox360 bulunuyor fazla oyun oynamıorum ama atkadaşlarımla pubg csgo oynayabileceğim bi pc isterim xbox ım zaten kırık 4 oyun var

Hocam benim elimde zaten bi tane xbox360 bulunuyor fazla oyun oynamıorum ama atkadaşlarımla pubg csgo oynayabileceğim bi pc isterim xbox ım zaten kırık 4 oyun var
Hocam o pc ile cidden oyun zevkin yerlerde olur . Telefonundan pubg mobil oyna daha iyi .

2 el parçalarla tabi ki yukardakinden daha iyisi olur. Ama 2 el tektek parça bulup yazmak hem çok zor, hemde parçaların güncel durumları pek ı belli olmuyor.

Siz güncel olduğunu araştırıp,buraya atarsanız,hemen fikrimizi yöneltebiliriz.

Monitörü de mi dahil edelim?

istanbulda mısın bilmiyorum ama burada yazıcıoğlu han var tertemiz ikinci el pcleri çok uyguna bulabiliyorsun.