Caferadanali
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 51
İnternette gezinebileceğim film izleye bileceği en fazla Farming Simulator 15 kaldırabilecek bir masaüstü bilgisayara ihtiyacım var 1500-1700 TL arası.
Benim ebayla falan işim yok zaten dediğim gibi film izlemek için falanAnladığım kadarıyla EBA Canavarı arıyorsun![]()
O fiyata var mıdır bilmiyorum ama 2.el vardır ama o kadar eder mi bilmiyorumBenim ebayla falan işim yok zaten dediğim gibi film izlemek için falan
Hepsi buradada turbox izoly gibi markalar gördüm ucuz özellikleri iyi gibi duruyor öneriyormusunuz?O fiyata var mıdır bilmiyorum ama 2.el vardır ama o kadar eder mi bilmiyorum
Ama 0 yoktur
Ben o konularda pek iyi değilim size zaten şimdi önerirler ama o fiyata pek hızlı bir ürün beklemeyin benim fikrimce şimdi önerirler size zatenHepsi buradada turbox izoly gibi markalar gördüm ucuz özellikleri iyi gibi duruyor öneriyormusunuz?
Teşekkürler.Ben o konularda pek iyi değilim size zaten şimdi önerirler ama o fiyata pek hızlı bir ürün beklemeyin benim fikrimce şimdi önerirler size zaten
ASLA TURBOX VE İZOLY ALMAYIN!Ben o konularda pek iyi değilim size zaten şimdi önerirler ama o fiyata pek hızlı bir ürün beklemeyin benim fikrimce şimdi önerirler size zaten
Bide buna güzel bi monitör alırsın 5 yıl filan belki daha fazla dayanır![]()
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Gayet güçlü bir bilgisayar dizilebilir.İnternette gezinebileceğim film izleye bileceği en fazla Farming Simulator 15 kaldırabilecek bir masaüstü bilgisayara ihtiyacım var 1500-1700 TL arası.
X3440 kas gücü olarak bunu kaça katlar bilmiyorum ama fena ezer. Gerçi sonradan CPU yükseltilebilir ve GPU eklenebilir bunda da. 2 çekirdekli ve 28 nm bir işlemcinin performansından çok daha verimli olacaktır X3440.![]()
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Evet, TurboX ve Izoly alınmamalı.ASLA TURBOX VE İZOLY ALMAYIN!
i7 işlemci diye eski nesil işlemcileri milletin önüne sunuyorlar. Alsan 3 ay sonra oyunlar kasar, performans düşer. Asla alma bu markaları. Ya ucuz 2. el topla ya da direk toplanmış 2. el al.
Asla önermem adamlar 10 yıllık 1. nesil işlemcileri koyuyorlar i7 diye güzel gözüküyor ama çöp o bilgisayarlar ve fiyatını asla hak etmiyorlarHepsi buradada turbox izoly gibi markalar gördüm ucuz özellikleri iyi gibi duruyor öneriyormusunuz?