Nymphext
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 189
Mouse'm bozuldu 150 tl civarı mouse önerir misiniz
hocam rampage alıcaksa smx r44 alsın daha iyi![]()
Rampage SMX-G72 GREEDY Drag Click 8 Tuşlu RGB Ledli Makrolu 7200DPI Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage SMX-G72 GREEDY Drag Click 8 Tuşlu RGB Ledli Makrolu 7200DPI Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage
Farketmez. Ben olsam bunu alırdım modellerindede çok büyük bir fark olmaz.hocam rampage alıcaksa smx r44 alsın daha iyi
203 Daha gelişmiş bir model gibi görünüyor ama aynılar, normalde 203 102 den 1 tık daha pahalı olur ama şu an indirimde olduğundan fark var aralarında. Ben kullandığım ürünü önerdim sadece. İkisi de olur logitech candır.![]()
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse | Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse | Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
203 ve 102 arasındaki fark nedir?
Ne gibi bir farkı var ? 203 ile 102 arasında.203 Daha gelişmiş bir model, normalde 102 den daha pahalı olur ama şu an indirimde olduğundan fark var aralarında. Ben kullandığım ürünü önerdim sadece. İkisi de olur logitech candır.
Ben alırken hiçbir fark yoktu aralarında 120 TL ye G120 aldım. Hangisi ucuzsa onu al, marka aynı verecekleri performans ta aynıdır. İkisi de aynı 8K DPINe gibi bir farkı var ? 203 ile 102 arasında.
Farklı forumlarda şimdi okudum. Aynı mouselarmış. Sadece model numaralı farklı o kadar.Ben alırken hiçbir fark yoktu aralarında 120 TL ye G120 aldım. Hangisi ucuzsa onu al, marka aynı verecekleri performans ta aynıdır. İkisi de aynı 8K DPI
bitmiş galiba 200 tl mouseeğer itopya da indirim devam ediyorsa cm110 da alabilirsiniz
evet g203 alıcam daha ucuz.Ben alırken hiçbir fark yoktu aralarında 120 TL ye G120 aldım. Hangisi ucuzsa onu al, marka aynı verecekleri performans ta aynıdır. İkisi de aynı 8K DPI