Arkadaşlar merhaba 15 yaşında 174 kısa mı orta mı yoksa uzun mu? Değerlendirip fikrinizi yazarsanız sevinirim.
Siz benim yaşımda kaçtınız, şimdi kaçsınız?
Kaçtın 15 deGayet Normal Gittigini Dusunuyorum Bence Ortalama Ben 17 Yasindayim Daha Yeni 1.70 Oldum Ona Göre Sen Hesapla Dostum Tabii Farkli Deneyimleri Olan Arkadaşlarımızda Vardır Forumda
Teşekkürler cevabın için.Normal bende senle yaşıtım 1.73 boyum var.
Önemli değilTeşekkürler cevabın için.
İkisi uzun olsa da spor yap spor önemliAma eğer ikisinden birisi kısa diğeri uzunsa, spor yapmanı öneririm.
Annem 167 babam 178Benim kardeşim 13 yaşında 1.73 oldu.Ama genler ile alakalı.Annen ve baban uzunsa kısa olma ihtimalin düşük.Ama eğer ikisinden birisi kısa diğeri uzunsa, spor yapmanı öneririm.
Ailen uzunmuş boyun uzar dert etmeAnnem 167 babam 178
Spor yap fişek gibi uzarsın.Günde 20 şınav 50 mekik.Sonra 30 dk ip atla.Boyun 6 ayda 1.80 olur.Annem 167 babam 178
1 yıl olarak düzeltelim onuSpor yap fişek gibi uzarsın.Günde 20 şınav 50 mekik.Sonra 30 dk ip atla.Boyun 6 ayda 1.80 olur.
1 yıl olarak düzeltelim onuSpor yap fişek gibi uzarsın.Günde 20 şınav 50 mekik.Sonra 30 dk ip atla.Boyun 6 ayda 1.80 olur.
İp atlıcam şınav mekik de çekicem bundan sonra hadi bakalım.Spor yap fişek gibi uzarsın.Günde 20 şınav 50 mekik.Sonra 30 dk ip atla.Boyun 6 ayda 1.80 olur.
Benim tavisyeleri unutma reisİp atlıcam şınav mekik de çekicem bundan sonra hadi bakalım.
Tamam unutmam teşekkür ederim.Benim tavisyeleri unutma reis![]()