15 bin tl ye kadar araba

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ar kadaslar oncelikle herkese merhabalr konuyu dogru yeremi actm blmiyorum ama basla bir yerde bulamadm oncelkle lys den 501 puan aldm hakkimda hayirlisi olur insallah ve babama araba aldirmak istyorm yasima gore sole cok sportif az yakan cok kacan herturlu onerinize acigim simdiden tesekkurler...

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pejolara bak 206 ve ya 307 iyi gider :D

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yanlis yere acmissin :) Tanismayla ne alakasi var :D
Butce dusuk oldugundan dolayi ikinci el ya da eski model bakacaksin.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Citroen c3 veya pejo 206 307 lere bak. Hem az yakar hem iyi kacar.

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7-8 bin tlye al bir tane şahin, bin lirayada modiye yaptır kullan hem acemiliği atmış olursun

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
7-8 bin tlye al bir tane şahin, bin lirayada modiye yaptır kullan hem acemiliği atmış olursun
Şahine 1000 lira modifiye masrafı yapacağına 9binlik arabaya binsin daha iyi. Ama tofaş harici.

Honda civic
Chevrole aveo ls
Ford focus ghia
15binlik seatlar

Araba çok da babama aldırmayı istiyorum diyeceğine babamı ikna ettim araştırma yapıyoruz deseydin daha iyi olurdu.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok kaçanı napacan kim kovalıyo ki :D :D

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar oncelikle hepinize tesekkur edyorm ehliyetm tabiiki var 4. sinifa altima babamin cantasini koyarak basladim surmeye tabii vurarak durmustum :D honda civiclerin hangi modeli birde mercedeslerin 90 modellerine hastayim onlar toplatlacak diyorlar bir bilginiz varmi simdiden tesekkurler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
15000 e opel corsa al bence 2002 falan hem spor modelleri var hem de km de 20-25 kurus arasi yakiyor 1.4 ler tavsiyem

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arkadaslar oncelikle hepinize tesekkur edyorm ehliyetm tabiiki var 4. sinifa altima babamin cantasini koyarak basladim surmeye tabii vurarak durmustum :D honda civiclerin hangi modeli birde mercedeslerin 90 modellerine hastayim onlar toplatlacak diyorlar bir bilginiz varmi simdiden tesekkurler
Bu fiyatlarda ya hondalar ya da fordlar makul olur bence.
Ghia tip olarak felan güzel araba yakıtını tam bilmiyorum amcamda vardı.
Nedense her bindiğimde arabanın balatası biraz yanıyordu. Kronik sorun mudur nedir.
Bir yerde aynı modelle ilgili konuşurken balata yanması dedim. Adamın biri o arabasını park etmişti, balata yandı gibisinden şeyler söylemişti. Aynı model arabaydı.
Ben broadway ile epey yüklü ve eğimli şekilde zorlanmadan kaldırdım aracı birşey olmadı. Fordu tek başıma sürerken balatayı dumanlar gelecek şekilde yaktım.

Fordda balata konusu sorun olur mu bilmiyorum, benim focusla yaşadıklarım öyleydi:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yok malesef ben 15 e bırakıyorum en son gelen teklifler 14 falan sanırım bayram ve izinden sonra satıcam
Model yılına göre fazla km gitmiş gibi geldi bana:)
Hayırlısı olsun illa çıkar alıcısı.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu fiyatlarda ya hondalar ya da fordlar makul olur bence.
Ghia tip olarak felan güzel araba yakıtını tam bilmiyorum amcamda vardı.
Nedense her bindiğimde arabanın balatası biraz yanıyordu. Kronik sorun mudur nedir.
Bir yerde aynı modelle ilgili konuşurken balata yanması dedim. Adamın biri o arabasını park etmişti, balata yandı gibisinden şeyler söylemişti. Aynı model arabaydı.
Ben broadway ile epey yüklü ve eğimli şekilde zorlanmadan kaldırdım aracı birşey olmadı. Fordu tek başıma sürerken balatayı dumanlar gelecek şekilde yaktım.

Fordda balata konusu sorun olur mu bilmiyorum, benim focusla yaşadıklarım öyleydi:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Model yılına göre fazla km gitmiş gibi geldi bana:)
Hayırlısı olsun illa çıkar alıcısı.

13 yaşında araba hocam naptın ya :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
toyota yaris alabilirsin biraz küçük ama az yakar motor hacmi 1.0

bykursad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzay kasa 98-99 modellerinden temiz bulursan Toyota corolla yada o fiyata makul bir honda civic işini görür boşver fransızı....
temiz kullandığın sürecede pek sıkıntısı olmaz

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar peki fiyatı uğraşa uğraşa biraz daha arttırdım pedere :D ne alabilirim golf olarak 20000 e kadar?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
opel corsa d
citroen c3
skoda fabia