15 bin 512 kaçak ve klonlanmış cep telefonu ele geçirildi.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
esenler-de-kacakcilik-operasyonuc74b816cd5.jpg

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yasa dışı yollarla, kaçak cep telefonu ve boş sigara filtresi getirdiği iddia edilen 2 ayrı şebekeye operasyon düzenledi. Operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, 15 bin 512 cep telefonu ve 5 milyon 900 bin sigara filtresi ele geçirdi.

15 bin kaçak cep telefonu ele geçirildi

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasal olmayan yollarla ülkemize sokulan kaçak ve klonlanmış cep telefonlarını piyasaya sürdüğü iddia edilen bir şebekeye operasyon düzenledi. 1 Kasım'da Esenler, Başakşehir ve Fatih'deki depolara düzenlenen baskınlarda 15 bin 512 kaçak ve klonlanmış cep telefonu ele geçirildi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Yapılan operasyonun görüntüleri polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde polisin depolara gidişi ve depolarda bulunan cep telefonları görülüyor.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı diğer bir operasyonda 5 milyon 900 bin milyon boş sigara filitresi ele geçirildi. Konuyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 2 operasyonda gözaltına alınan 11 kişi çıkarıldıkları Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde serbest bırakıldı.

http://www.esenleryasam.com/haber/445-esenler-de-kacakcilik-operasyonu

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten ne varsa su ıstanbulda var sahıbınden.com dan telefon almaya nıyetlendım ılla bı tarafım durtuyor alma dye 3 kağıtcı dolu ...
bakıyorum ıstanbulda yurt dısı cıhazları dolu almaktan çekiniyordum artık bedavaya verseler almam başımı ağrıtmam