Soru 15.000 liraya kitap okumak için tablet önerisi

greenblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba,
Kalem ve klavye dahil maksimum 15.000 lira bütçeyle alabileceğim bir tablet arıyorum. Bütün işlerimi bilgisayar üzerinden yaptığım için tablet konusunda hiçbir bilgim yok. Kullanışlı olur mu onu da bilmiyorum ama en azından kolay taşınabilir olması açısından okumam gereken kitap ve tutmam gereken notlar için göz yormayan bir tablet almayı düşünüyorum. Bu arada bilgisayarım Huawei, telefonum da Samsung. Ekosistem açısından Apple düşünmüyorum. Ne önerirsiniz?

johnnydoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
OLED göz yorabiliyor, kitap okumaya en uygun alet reader gibime geliyor ama duruma göre degişir. LTPS tarzı düşük yansımalı arka ekranlı reader alın, gerçi reader'lar çok ufak, Amazon Kindle 6 inç. 15k'ya herhalde Kindle'dan çok daha iyi bir reader alınabilir.

greenblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Cevap için teşekkür ederim. Reader çok kullanışlı gibi gelmiyor bana. O nedenle tablet istiyorum. Bir de gerekirse ihtiyacım olan programları da yükleyip arada bilgisayar yerine onu taşırım yanımda diye düşünüyorum.

johnnydoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yani, readerların okumaktan başka pek bir görevi yok. 15k'ya bir şekil cihaz alınır convertible tablet vs. rahat ama tercih meselesi. OLED ekranlı bi şey bulunur, Windows herhalde uyar.