• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

145 İşletim Sistemi Tek Bilgisayarda

3 Dos
5 Windows
137 Linux

Amaç ne ki?

bütün dağıtımları kursaydı bu sayı çok daha artardı

ben 5 tane çalıştırıyorum rekora az kalmış o zaman :)

gereksiz bir uğraş bence usain bolt un rekorunu kırmayamı çalışıyon nereye koşuyon:)

Sadece kaynak linki yerine konu içeriğinden söz eden 2 kelimelik bi yazı da olsaydı hoş olurdu !

Sadece kaynak linki yerine konu içeriğinden söz eden 2 kelimelik bi yazı da olsaydı hoş olurdu !

+2

Kaynağı incelemedim ama dışarıdan bakınca linux'un sistem çeşitliliğini öne çıkaracak bir konu kasmışlar gibi bir izlenim yarattı bünyede.
Neyse iyi akşamlar.

derdi neymiş acaba elemanın :D tamam bende de 4 tane var ama benimki normal diye düşünüyorum :D

derdi neymiş acaba elemanın :D tamam bende de 4 tane var ama benimki normal diye düşünüyorum :D
Sanırım farklılık yaratsın diye yazmıştır yoksa başka hangi amaç ile olabilir ki ?
image.php
image.php
Adamın akli dengesi bozuk heralde nickinin yanındaki resimden de belli oluyor :D
image.php
image.php

Maksat "yapabildim" demek. :)

bu özel bir beceri gerektirmiyor ki :D interneti ve boş vakti olan herkes yapabilir bunu :D

Sanırım farklılık yaratsın diye yazmıştır yoksa başka hangi amaç ile olabilir ki ?
image.php
image.php
Adamın akli dengesi bozuk heralde nickinin yanındaki resimden de belli oluyor :D
image.php
image.php

avatarı şimdi farkettim ben de, hakikaten var bunda da bir şeyler, eminim Jeaquares ile aynı şeyleri düşünüyordu :D ya da biriyle çok fena iddiaya girmiş :lol: