"1440x900" den"1920x1080" Monitöre Geçiş

Yavuzsaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar şuanda sistemimde kullandığım 1440x900 monitör var ancak 1920x1080 lik bir monitör gördüğümden beri aradaki görüntü kalitesi ve hazzı bambaşka olması sebebiyle bir tane almaya karar verdim ancak şuan ki sistemim de R7 265 kart mevcut ve Gta v ağırlıklı oynuyorum.Evet performansı biraz etkileyecek ve diğer forumlarda araştırdığım veya açtığım konulara verilen cevaplarda 10-12 arası fps nin düşmesi ve bununla birlikte şuan high-very high arası oynuyorum bur ayardan da biraz taviz vermem gerektiği sonucuna vardım ancak yabancı forumda ise fps nin düşüğü ancak öncekine göre daha stabil(sabit) bir fps alacağı vurgulanmış.

Açıkcası kararsız kaldım..Acaba sizce monitör alsam eski ayarlardan da fazla bir taviz vermem gerekir mi ? Bu ekran kartı ile herhangi bir sorun çıkartır mı ayrıca şuan ki fps ortalama 35(birçok ayar high-very high-ultra).

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Fps düşüşü yaşaman garanti. Çünkü işlemci ve grafik arabirimi daha fazla piksel ile meşgul olacak.

Yavuzsaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Evet, ilk mesajda da belirtmiştim ancak daha çok yanıt almak istediğim nokta: Alacağım Fps değerinde rahatsız edecek kadar bir düşüş olur mu ve eskiye oranla oyun kalitesinden ne kadarlık bir taviz vermem gerekir..

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Vatandaşın biri video koymuş bak istersen