1400 TL Telefon Önerisi

selcuk yıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1400 TL civarı telefon önerirmisiniz aradıgım özellikler;
+oyun performansı iyi olmalı
+kamerası iyi olmalı
+uzun kasmadan kullanmalıyım
+internette hızlı dolaşmalı
İthalatcı garantili ve internetten ürün almicam tavsiyeleri bekliyorum teşşekürler

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Suan bu fiyat segmentinde yeni cikan urunler reeder p10s ve sony xperia xa modelleri var genellikle. Iki urunde donanim gucu olarak benzer fakar p10s'in daha fazla ram avantaji var, sony'ninde kamerasi biraz daha iyi. Fakat sony xa pil konusunda iyi sonuclar vermiyor.

1500 lira bandinda lg tr garantili lg g4 alabilirsiniz esnaftan. Sahibinden'de bircok ilan mevcut.

Acikcasi bu orta segment urunleri almaktansa gecen senenin ust seviyelerinden olan lg g4, samsung s6, samsung note 4 gibi modellere yonelin. Bunlari da 1400-1500 lira bandinda hepsiburada, kipa gibi yerlerden bulabilirsiniz.

selcuk yıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reeder p10s tanımadıgım bir marka pek güvenemiyorum ama sizce nasıl tavsiye edermisiniz

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Reeder p10s tanımadıgım bir marka pek güvenemiyorum ama sizce nasıl tavsiye edermisiniz

Uzun surede dayaniklidir, hic bozulmaz dersek yalan olur. Cunku bunu ifade edebilmek icin cihazi alip 2-3 yil kullanmak gerek. Hakveirirsiniz ki bu mumkun olan birsey degil.

Tavsiyelerimizde cihazin sunduguklarini inceleyerek dile getiriyoruz. Bulundugu fiyat bandindaki rakibi olan diger orta segment veya fiyat rakibi cihazlara gore biraz daha iyi oyun performansi veriyor. Zaten bu segmentte hellio p10 islemci meshur oldu. Bunun gibi bu fiyat bandinda sivrilen lg g4, asus zenfone 2 32gb gibi suan f/p urunleri bulabilmek mumkun. Eger reeder'in guvenirligi konusunda supheleriniz varsa sahibinden'den esnaf ilanlarina bakin orda lg tr garantili g4 edinebilirsiniz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
1400 TL civarı telefon önerirmisiniz aradıgım özellikler;
+oyun performansı iyi olmalı
+kamerası iyi olmalı
+uzun kasmadan kullanmalıyım
+internette hızlı dolaşmalı
İthalatcı garantili ve internetten ürün almicam tavsiyeleri bekliyorum teşşekürler
reeder p10s öneririm markadan şüpen olmasın...

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Iphone 5s
Huawei Honor 7
Galaxy j7
GM5 PLUS
Lenovo Vibe P1