1400 TL civarı Android telefon

Impacto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1400 tl civarında bir telefon almak istiyorum 1600'e kadar çıkabilirim . samsung galaxy s2 fiyatı düşmüş durumda 1300 lira şu an MediaMarkt'ta.Galaxy SII den daha iyi bir telefon alabilirmiyim o fiyata?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
1400 tl civarında bir telefon almak istiyorum 1600'e kadar çıkabilirim . samsung galaxy s2 fiyatı düşmüş durumda 1300 lira şu an MediaMarkt'ta.Galaxy SII den daha iyi bir telefon alabilirmiyim o fiyata?
alamazsın kardeşim SII al. rahat edersin biraz zorlarsan one x de alabilirsin aslında

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Dün gittigidiyorda görmüştüm.1500 küsüre S3 vardı.

Impacto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onuda düşünmüştüm aslında ama 1600'ü geçemiyorum

Tekonsa , bimeks gibi alışveriş merkezlerinden alabilme imkanım var sadece, bende düşündüm ordan almayı ama alamıyorum.

galaxy nexus al bence pısman olmassın

günlük kullanım için lazım aslında nexus'a ısınamadım bi türlü SII daha cazip geliyor.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
nfc destekli bir telefon almanı tavsiye ederim

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galaxy Nexus, s2 den daha büyük, daha yüksek çözürlüğe sahip. Ve hep ilk güncellemeyi alır. Sadece gpu kısmında s2 den kötü. İnternet, film, müzik ağırlıklı alıyorsan nexus al, ama çok oyun oynarım dersen s2.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
huawei'den uzak derim, eski bir huawei kullanıcısı olarak. F/P ürünleri çıkartıyorlar, millete cazip geliyor ama işin başka yönleri var. yazılım destekleri yok denecek gibi. Sürekli güncelleyeceğiz diyorlar ama durmadan sallıyorlar. Çok gayri ciddiler.. Servis desteği zaten ayrı bir olay. Ideos x5'lerde sırf imei numarası silindi diye bi ton para aldılar milletten. Sonradan hallettiler gerçi ama iş işten geçtikten sonra. Satmaya kalkıyım dersenizde pek duyulmamış bir marka. Aldığınız değerin epey altında satacaksınız...

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
artık 1519tl'ye bile s3 bulabiliosun ithalatçı garanti ve kayıtlı olarak. Onun için hiç macera aramaya gerek yok. Al onlardan bir tane keyfine bak.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
artık 1519tl'ye bile s3 bulabiliosun ithalatçı garanti ve kayıtlı olarak. Onun için hiç macera aramaya gerek yok. Al onlardan bir tane keyfine bak.

sonrada foruma gelsin S3ümün canı sıkılmış kasılıyor oyun açılmıyor donuyor yok bilmem ne bilmem ne... bu şekilde daha büyük maceraya giriyor millet fiyat aralığı o kadar fark ediyorsa bir sebebi var.. kısacası ben asla tavsiye etmem

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
sonrada foruma gelsin S3ümün canı sıkılmış kasılıyor oyun açılmıyor donuyor yok bilmem ne bilmem ne... bu şekilde daha büyük maceraya giriyor millet fiyat aralığı o kadar fark ediyorsa bir sebebi var.. kısacası ben asla tavsiye etmem
Aslına bakarsan hiçbir nedeni yok. Ben şuan Galaxy Note kullanıyorum ve Note'u aldığım zaman piyasa fiyatı 2250TLydi. Ben 1250TL'ye direk yurtdışı aldım. Ve şunu söyleyeyim Note larda yaygın olan Wipe atınca cihazın bozulması sorunu bende hiç olmadı ve cihazım Bataryasına kadar Made in Korea. Sanırım bunun da bir etkisi var.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Aslına bakarsan hiçbir nedeni yok. Ben şuan Galaxy Note kullanıyorum ve Note'u aldığım zaman piyasa fiyatı 2250TLydi. Ben 1250TL'ye direk yurtdışı aldım. Ve şunu söyleyeyim Note larda yaygın olan Wipe atınca cihazın bozulması sorunu bende hiç olmadı ve cihazım Bataryasına kadar Made in Korea. Sanırım bunun da bir etkisi var.

ne diyebilirim ki milyoner filmindeki gibi sadece şans :) senin adına sevindim hocam

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
telefon alacaksan belli bir miktarı gözden çıkar. güzel birşey al. uzun süre kullanacağını düşün (2 Yıl). Satınca değer kaybeder gibi düşüncelere girme hiç. Al kullan eskit kardeşim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bugün inceleme fırsatı buldum kesinlikle hiç düşünme Sony Xperia S al 1600 lira 12 mp kamera 1280x720 çözünürlük 32 gb dahili hafıza vs vs vs gerçekten çok şık bir telefon eline alınca ayrı bir karizması var özellikle beyazının...