Yardım 14 yaşında nasıl Para kazanabilirim?

FearlessMagnate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Selamün aleyküm ben 14 yaşındayım. Ailemden fazla para alamıyorum. Çok yok zaten, bu yüzden kendim kazanmak istiyorum. Çok araştırdım fakat bulamıyorum smma fln diolar ama hiç etik gelmedi. Bir bilginiz varmı? Çünkü iyi bı paraya ihtiyacım var. İyi akşamlar

TheGodd

THATS WHY I FIGHT FOR YOU , ALBERQUERQUE!
Reaksiyon puanı
94
Selamün aleyküm ben 14 yaşındayım. Ailemden fazla para alamıyorum. Çok yok zaten, bu yüzden kendim kazanmak istiyorum. Çok araştırdım fakat bulamıyorum smma fln diolar ama hiç etik gelmedi. Bir bilginiz varmı? Çünkü iyi bı paraya ihtiyacım var. İyi akşamlar
arkadaşım da beni bu konuda aramıştı smma falan , düşünüyorum dedi ben bilmiyorum ama bana güvenli olduğunu söylemişti baya da bir araştırmış.

kin00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar yani 18 yaşına gelene kadar yapabilecek çok birşey yok. tabi ilgi alanlarını yazarsan daha iyi yardımcı oalbilirim (örn. futbol, resim, bilgisayar vb.)

FearlessMagnate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar yani 18 yaşına gelene kadar yapabilecek çok birşey yok. tabi ilgi alanlarını yazarsan daha iyi yardımcı oalbilirim (örn. futbol, resim, bilgisayar vb.)
Bilgisayara karşı anlayışım var. Az çokta edit yapabiliyorum

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
14 yaşımda kuruyemişçilerden küçük paketlerle çekirdek alıp üniversitede çimenlere yada banklara oturmuş sevgililere x2 fiyatına geri satıyordum. Birçok insan yemese bile desteklemek için alıyordu. Bunun yanına kuru/ıslak mendil, su vb. temel ihtiyaçlar eklenip düşük maliyetle ciddi kazançlar elde etmek mümkün.

kin00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayara karşı anlayışım var. Az çokta edit yapabiliyorum
edit yapabiliyorsan freelance olarak çalışabilirsin. para akışı için de evebeynlerinden birinin kredi kartı hesabını verirsin. açıkçası içerik üret derdim ama çok karlı olabileceğini sanmam sana da acil lazımmış. bir bak bence bazı sitelerde iş kiralayabiliyorsun bazılarında ise kendin portfoyunu yapıyorsun ve müşteriler sana geliyor. yine bilindik sitelerden yapmanı öneririm yoksa dolandırılma ihtimalin de var

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Herkes video edit diyorda, bionluk vb. freelancer platformlarında ortalık o kadar karıştırıldı ki. Şirketimizde uzaktan video kurgu hizmeti de veriyoruz. Geçen gün 10 dakikalık videoyu 20 tl ye editlediklerine dair görsel paylaştı müşteri. Bende girdim, bu saçmalık ne anlamadım. Bu adamlar hem bedava çalışıyor, hem de başka insanların kazançlarını engelliyorlar. Video kurgu olayı bana çok popülist ve manşet gibi görünüyor artık
1676738661035.png

kin00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkes video edit diyorda, bionluk vb. freelancer platformlarında ortalık o kadar karıştırıldı ki. Şirketimizde uzaktan video kurgu hizmeti de veriyoruz. Geçen gün 10 dakikalık videoyu 20 tl ye editlediklerine dair görsel paylaştı müşteri. Bende girdim, bu saçmalık ne anlamadım. Bu adamlar hem bedava çalışıyor, hem de başka insanların kazançlarını engelliyorlar. Video kurgu olayı bana çok popülist ve manşet gibi görünüyor artık
Ekli dosyayı görüntüle 179272
bence yine de denemeye değer dostum bu işten kazanç elde eden tanıdığım birkaç arkadaşım vardı ben de oradan biliyorum

FearlessMagnate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Ekli dosyayı görüntüle 179272
Bu sitenin adı nedir??

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
bence yine de denemeye değer dostum bu işten kazanç elde eden tanıdığım birkaç arkadaşım vardı ben de oradan biliyorum
Oturup sabahtan akşama kadar 1 tane videoyu editleyip, 1 tam gün de onların istedikleri revizyonlarla uğraşıp, 100 tl paranın %20 sini bionluğa verdikten sonra kazanılacak 80 tl, hmm.
Bana paketi 5tl çekirdek alıp 20 tl den satmak, günde 500 TL ye kadar kazanç getirebilir gibi geliyor.

Ne olursa olsun, denemeye değer

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
Logo yapmak iyi bence. Bende yapıyordum eskiden fakat şuan yoğunluktan bakamıyorum. Bir logoya 50-60 alıyordum, iyi para var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sitenin adı nedir??
Bionluk.com

FearlessMagnate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Oturup sabahtan akşama kadar 1 tane videoyu editleyip, 1 tam gün de onların istedikleri revizyonlarla uğraşıp, 100 tl paranın %20 sini bionluğa verdikten sonra kazanılacak 80 tl, hmm.
Bana paketi 5tl çekirdek alıp 20 tl den satmak, günde 500 TL ye kadar kazanç getirebilir gibi geliyor.

Reklam yazarlığı da var aslında

kin00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu sitenin adı nedir??
bionluk
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısın dostum ben bizzat yapmadığım için bu yönlerini bilmiyordum ama sorunlar anlattığınla sınırlıysa yine değer bence

Son düzenleme: