Soru 14 Şubat Sevgililer Gününe Bakış Açınız Nedir?

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Bence alınır neden alınmasın. Sevgililer gününde veya diğer özel günlerde hediye almadığında veya kutlamadığında sözüm meclisten dışarı havalı olduğunu zannedenler var. Sevdiğinin, annenin veya babanın o günlerde varsa bir beklentisi karşılanır, üzülmelerine gerek yok. Beklentiye girdiklerini de anlarsın zaten.

Chou Tzu-yu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
61
İşi kapitalizme nasıl bağladınız acaba?
Günler fark etmez. Sadece temsili denilebilecek bir gün, bunun bahanesiyle de insanlar sevdiklerine o gün onu sevindirecek bir şeyler yapıyorlar. Bu sadece takı almaktan ibaret de değildir. Aynı doğum günü gibi normal bir gün ama çoğu insana göre daha özel bir gün.

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
Tamamen uydurma para harcamak için kurulu bir sistem. Aslında günümüzde neredeyse her şey buna dönmeye başladı. Sadece böyle özel günler değil starbuckstır Quick chinadır vesaire vesaire. Hepsi sadece toplumdaki bana göre SAZANLAR toplamak için açılmış mekanlar. Ben hayatım boyunca sadece bir defa starbucksa arkadaş zoruyla gittim. Ve sadece orda oturup bardağın üzerindeki logoya para ödeyenler hüzünle izledim. Bu örnekler arttırılabilir günümüzde Nüfusunun %90 ını çakma sarışın kadınların oluşturduğu yarım saatlik yemekte en az 40 50 story paylaşılan, bir şişe suyu 10 liraya satan mekanlar... iyi yerlere gitmiyoruz. toplumumuzun sonradan görme olmasını çok iyi kullanıyorlar. Gerçi bunlar sadece bize özgü değiller. Ama ne diyim sistemi kuranlar çok iyi kurmuş helal olsun demek lazım.

Reaksiyon puanı
994
Tamamen uydurma para harcamak için kurulu bir sistem. Aslında günümüzde neredeyse her şey buna dönmeye başladı. Sadece böyle özel günler değil starbuckstır Quick chinadır vesaire vesaire. Hepsi sadece toplumdaki bana göre SAZANLAR toplamak için açılmış mekanlar. Ben hayatım boyunca sadece bir defa starbucksa arkadaş zoruyla gittim. Ve sadece orda oturup bardağın üzerindeki logoya para ödeyenler hüzünle izledim. Bu örnekler arttırılabilir günümüzde Nüfusunun %90 ını çakma sarışın kadınların oluşturduğu yarım saatlik yemekte en az 40 50 story paylaşılan, bir şişe suyu 10 liraya satan mekanlar... iyi yerlere gitmiyoruz. toplumumuzun sonradan görme olmasını çok iyi kullanıyorlar. Gerçi bunlar sadece bize özgü değiller. Ama ne diyim sistemi kuranlar çok iyi kurmuş helal olsun demek lazım.
İşte zeka böyle bişey hiç çatışmaya girmiyor adamlar her türlü zayıflığı kullanıyor.Özellikle kadınların bu konudaki zaafını çok güzel kullanıyorlar.Ee ne demişler zeki insanlar kendi zekasını geliştirir ve kullanır daha zeki insanlar başkasının da zekasını kullanır.