13k İphone önerisi

Yaser YARAŞİR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
öncelikle s.a max bütçem 13k oda zorlanmış hali iphone almak istiyorum yurt dışı olmasını istemiyorum hem bütçem yok hem kayıt ettirecek pasaport.İkinci el olabilir herhangi bir sıkıntı yok o konuda yeterki temiz olsun.O paraya hangi iphoneyi almalıyım şuan hangisi daha güncel ikinci el piysayası nasıl bilemiyorum gözüm kesmedi açıkçası bundan buraya yazmak stedim öncelikle cevaplayan herkese teşekkürler.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,322
O fiyata alabileceğin en iyi telefon iphone 11 128 gb

Yaser YARAŞİR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,322
bazı 11 prolar gördüm faceid aktif değil 11500 e vs satıyor temiz telefon 64 gb.Onlara ne dersiniz?tr cihazı*
Temiz kvk yada genpa ürünü faturalı ve garantisi devam ediyorsa alınır yoksa sıfır al derim bu parayla ikinci el telefon alma bütçen güzel...

Yaser YARAŞİR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Temiz kvk yada genpa ürünü faturalı ve garantisi devam ediyorsa alınır yoksa sıfır al derim bu parayla ikinci el telefon alma bütçen güzel...
öncelikle 11 kullandım kırılması sonucu sattım onun üstüne eklediğim bir para zaten tekrar 11 alma düşüncesinde değildim açıkçası.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,322
öncelikle 11 kullandım kırılması sonucu sattım onun üstüne eklediğim bir para zaten tekrar 11 alma düşüncesinde değildim açıkçası.
Valla o paraya en iyi iphone bu 16 bin TL'ye çıkabilirsen iphone 12 alabilirsin

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,322
teşekkür ederim zaman ayırdğınız için.Bir sorum daha var öncelikle sizce telefon fiyatları yükselir mi alçalır mı yani bekleyemeliyimiz görüşünüz nedir?
Daha 1 hafta evvel iphone 2 bin TL zam yaptı.Bugüne kadar telefonlar düşmedi ki

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
öncelikle s.a max bütçem 13k oda zorlanmış hali iphone almak istiyorum yurt dışı olmasını istemiyorum hem bütçem yok hem kayıt ettirecek pasaport.İkinci el olabilir herhangi bir sıkıntı yok o konuda yeterki temiz olsun.O paraya hangi iphoneyi almalıyım şuan hangisi daha güncel ikinci el piysayası nasıl bilemiyorum gözüm kesmedi açıkçası bundan buraya yazmak stedim öncelikle cevaplayan herkese teşekkürler.
0 iPhone 11 yada ikinci el 11 Pro almanı tavsiye ederim.