1350 liraya kadar ne alabilirim

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
lg g3 düşünüyorum hem cebime de harçlık kalıyor :D

Eğer iyi performanslı bir cihaz istiyorsan elindeki bütçenin 2 katına çıkman lazım o yazmış olduğun bütçeyle alınabilecek en makul ve en mantıklı cihazı yazdım ben. :)

alpereleman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
LG G3 tavsiye etmiyorum arkadaşım ekran sararması hatası yüzünden 2 kere tamir gören telefonunu üçüncüde yenisiyle değiştirdiler yine aynı hata oluştu şimdi para iadesi için tüketici hakları mahkemesine başvurmayı düşünüyor.

Kapqan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bekle android one projeli general mobile 5 plus çıkacak mwc de 5.5 inç full hd ekran sd 617 ram ve hafıza bilinmiyor ama bugün 5 çayını izledim dikkatli dinleyenler anlamıştır 900 tl nin üstünde 1200 tl nin altında olacak

JdmTurkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen katılıyorum bende beş çayı izledim 1 aya kalmaz gelir cihazlar... Bekleyesim yok diyorsan kesinlikle Lenovo Vibe P1 önererim sd.net youtube kanalından videoları bulabilirsin ama bence bekle ve general mobile 5 plus al...

JdmTurkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben oyun oynamak için telefon aramıyorum sadece iyi bir şey almak istiyorum 3 4 sene taşısın yeter

Seni 3 4 sene taşımasını istiyorsan kesinlikle güncelleme alması gerek. Lenovo konusunda güncellemede iyi olacağını düşünmüyorum ama illaki alacaktır yeterli gelir mi bilmem. En yeni işlemcili en ucuz 2 sene rahat güncelleme alacak cihaz general mobile 5plus gibi görünüyor. Karar sizin.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
S615li cihaz alınmaz. Gidip senin yerine pasta börek bile yapsa alınmaz o kadar berbat. FHD ekranla birlikte kullanılınca daha da berbat oluyor zaten.

Şarj çok sıkıntıysa alınabilir P1 ama performans anlamında güzel bir telefon değil.

Bence siz etrafınızda ikinci el Z3 ya da sıfır z3C almaya bakın yoksa işiniz zor bu kararsızlıkla.

QazimiU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence Lenovo vibe p1 cok guzel ve alinabilir bir telefon. Basta Pil performansi olarak cok iyi bir telefon sadece Kamera performasi biras kotu.
Lenovo vibe p1 inceleme:

Lenovo vibe p1 ukt:

Lenovo vibe P1 TEKNİK ÖZELLİKLER

Ağırlık (gr.) 189 gr
Artırılabilir Hafıza Var
Bellek(MB) 2 GB
Bluetooth Var
EKRAN BOYUTU 5,5"
Ekran Çözünürlüğü (Piksel) 1080x1920
İşlemci Hızı (Mhz) 1,5 GHz
İşletim Sistemi Android
Kamera Çözünürlüğü(Piksel) 13 MP
MARKA LENOVO
MODEL VIBE P1 Pil 5000 mAh
Saklama Kapasitesi (Mb) 32 GB
3G
Var
Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var
GPS Var
Dokunmatik Ekran Var
Ön Kamera 5 MP
4G Var
Desteklenen Hafıza Kartı micro SD
Hafıza Artıma Kapasitesi 128 GB
İşlemci Çekirdek Sayısı 8
Çift Sim Var
Mobil Bağlantı Hızı 4G
Ürün Menşei PRC

TeknoSA da ki fiyati 1299 Tl

http://www.teknosa.com/urunler/125071721/lenovo-vibe-p1-cift-sim-gri-akilli-telefon#product-features

GokhnGs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sony xperia xa ve x modeli ne kadar bir fiyattan giriş yapar birde general mobile 5 plus bu 3 telefon ile ilgili bilgisi olan var mı tahmini ne kadarda başlar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Lg g4 al bence ekran kamera donanim olarak seni tatmin eder