1300-2100 LG G3 mü Oppo **** 7 mi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Normalde bu iki telefon arasında kaldım

fiyatları beni etkiliyor

bu model min 1300 tl max 1800 tl olacak

min üzerinden değerlendirilirse lg g3 ile 700 tl
max değer ile değerlendirilirse 400 tl

lg g3 hiç düşünmeden almalısın dedirten 3 ilginç nokta var

1- kamera

2- lg yerleşik herhangi bir durumda tamir vs herşey olabilir oppo ise gelse bile sağlam bir alt yapısı olmayacak

3- **** 7 dünya sıralamasında en üstün 2. hoparlöre sahip telefon ama lg g3 geri kalır çok bir tarafı yok

ayrıca oppo da hızlı şarj var 0 dan 100 e 90 dk ama lg g3 de 120 dk

buna karşın **** 7 tarayıcı süresi 4:30 g3 6:15

bu fiyat değerlendirmesinde sizce hiç düşündürmeden beni lg g3 itecek daha ne var

telefon ihtiyacım olmasa böyle bir konu açmazdım ve sipariş etmiştim g3 kalmadığı için biraz düşünme fırsatım oldu ve ben 2 sene önce 1500 tl bilgisayara verdim dedim telefona 2000 mi :/

yardım olun lütfen deneyimli ve bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum

daha önce gerçekten sağlam bir telefon kullanmadım replika çok kullandım ve bu ilk olacak

birde ortada **** 7a modeli var 2k ekran sorunu olduğu için şu çerçevede 2. kesin olarak alacağım tek telefon full hd için 2gb ram yeter olduğunu düşündüğüm için

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Siz en iyisi note 3 alın, G3 mül oppoymuş bunlarla uğraşmayın.

Büyük parlak güzel bir ekran istiyormusunuz? şarj süresi iyi gayet iyi çalışan bir telefon? note 3 alın hem çok daha ucuz g3'e göre.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
hoparlör berbat hocam nerden çıkarttınız note 3 anti samsung

- - - Mesaj Güncellendi - - -

farkındaysanız da her iki telefon da çift tıklama gibi özellikler var htc m8 biçilmiş kaftan deseniz anlarımda :D

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
superkarınca yaz google a orada opponun incelemesi var. Türkiyeye gelmesi için çalışmaları var adamların. Ben telefon alacak olsam türkiyeye geldiği an oppo alırım gözüm kapalı. Sürüsüyle artısı var.
Arayüzü ; color os. En fazla özelleştirme olan arayüz ve takılma yok. Samsungun touchwiz i gibi değil.
Kamera ; sony nin 13mp lik lensini kullanıyor ve yazılısı sayesinde çektiğin anda 4 fotograf cekip hepsini birleştiriyor böylece kalitesi dahası yakınlaştırma kalitesi artıyor.
Tasarım ; bildirim ışığı telefona öyle bir hava katıyor ki hayran kalınacak seviyede. Dediğim sitede videolarda görebilirsin.
Bencehiç düşünmeden al derim tabi tercih senin :)

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
beni yanlış anlıyorsunuz ben istesem opponun tüm artılarını çıkartırım lg g3 de ama aradaki 400-700 tl için gerçekten kayda değer ne onu bulamıyorum arayüz arşılaştırmasının önemi yok optimusda çok hızlı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
beni yanlış anlıyorsunuz ben istesem opponun tüm artılarını çıkartırım lg g3 de ama aradaki 400-700 tl için gerçekten kayda değer ne onu bulamıyorum arayüz arşılaştırmasının önemi yok optimusda çok hızlı

Oppo alın, G3'e göre daha ucuz ve hemen hemen aynı özelliklere sahip neden o kadar ek ücret ödeyeceksiniz ki bir kaç özellik için?

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Servis desteği.
İsim.

Dezavantaj olarak eğer rom atmayacaksan LG nin güncelleme desteği yetersiz.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
ismi geç servis desteğini ben söyledim zaten :)

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 3 almalısın ama yok samsung karsıyım dıyorsan g3 al :) ama bır sure sonra samsunglaraa guncelestrme geldıgınde senn lg oylece kaldıgında noluyoo ya deyıp o zamnda antı lg olma sonra senın kararın :)