Normalde bu iki telefon arasında kaldım
fiyatları beni etkiliyor
bu model min 1300 tl max 1800 tl olacak
min üzerinden değerlendirilirse lg g3 ile 700 tl
max değer ile değerlendirilirse 400 tl
lg g3 hiç düşünmeden almalısın dedirten 3 ilginç nokta var
1- kamera
2- lg yerleşik herhangi bir durumda tamir vs herşey olabilir oppo ise gelse bile sağlam bir alt yapısı olmayacak
3- **** 7 dünya sıralamasında en üstün 2. hoparlöre sahip telefon ama lg g3 geri kalır çok bir tarafı yok
ayrıca oppo da hızlı şarj var 0 dan 100 e 90 dk ama lg g3 de 120 dk
buna karşın **** 7 tarayıcı süresi 4:30 g3 6:15
bu fiyat değerlendirmesinde sizce hiç düşündürmeden beni lg g3 itecek daha ne var
telefon ihtiyacım olmasa böyle bir konu açmazdım ve sipariş etmiştim g3 kalmadığı için biraz düşünme fırsatım oldu ve ben 2 sene önce 1500 tl bilgisayara verdim dedim telefona 2000 mi :/
yardım olun lütfen deneyimli ve bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum
daha önce gerçekten sağlam bir telefon kullanmadım replika çok kullandım ve bu ilk olacak
birde ortada **** 7a modeli var 2k ekran sorunu olduğu için şu çerçevede 2. kesin olarak alacağım tek telefon full hd için 2gb ram yeter olduğunu düşündüğüm için
fiyatları beni etkiliyor
bu model min 1300 tl max 1800 tl olacak
min üzerinden değerlendirilirse lg g3 ile 700 tl
max değer ile değerlendirilirse 400 tl
lg g3 hiç düşünmeden almalısın dedirten 3 ilginç nokta var
1- kamera
2- lg yerleşik herhangi bir durumda tamir vs herşey olabilir oppo ise gelse bile sağlam bir alt yapısı olmayacak
3- **** 7 dünya sıralamasında en üstün 2. hoparlöre sahip telefon ama lg g3 geri kalır çok bir tarafı yok
ayrıca oppo da hızlı şarj var 0 dan 100 e 90 dk ama lg g3 de 120 dk
buna karşın **** 7 tarayıcı süresi 4:30 g3 6:15
bu fiyat değerlendirmesinde sizce hiç düşündürmeden beni lg g3 itecek daha ne var
telefon ihtiyacım olmasa böyle bir konu açmazdım ve sipariş etmiştim g3 kalmadığı için biraz düşünme fırsatım oldu ve ben 2 sene önce 1500 tl bilgisayara verdim dedim telefona 2000 mi :/
yardım olun lütfen deneyimli ve bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum
daha önce gerçekten sağlam bir telefon kullanmadım replika çok kullandım ve bu ilk olacak
birde ortada **** 7a modeli var 2k ekran sorunu olduğu için şu çerçevede 2. kesin olarak alacağım tek telefon full hd için 2gb ram yeter olduğunu düşündüğüm için