Oppo **** x2 mi iphone xs max mi

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Söylediklerim sallama değil çünkü apple bi telefon 5 sene güncelleme alır ve ben yukarıda 4 sene kullanabilirsin dedim. Bunu dememin sebebi zaten apple bi cihazı son ana sürüm güncellemesinde yavaşlatır. Bunu deneyimlemiş bi insanım. Bu arada çürük elma dediğin apple ı ancak kullananlar bilir. Kulaktan dolma “apple cihazı yavaşlatıyomuş” gibi bilgilerle işin arka planını öğrenmeden milletin yorumlarına laf sallamayın.
Apple ın her güncelleme ile bataryaların canına okuduğundanda bahsetsene.İphone lar uzun ömürlü olabilir ama gelen her güncelleme bataryanın içine ediyor.Kuzenimde 6s var ilk aldığında bataryası 1,5 gün gidiyordu şu anda günde 3 sefer şarja takıyor.Apple avukatlığı yapmaktan vazgeçin.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Apple ın her güncelleme ile bataryaların canına okuduğundanda bahsetsene.İphone lar uzun ömürlü olabilir ama gelen her güncelleme bataryanın içine ediyor.Kuzenimde 6s var ilk aldığında bataryası 1,5 gün gidiyordu şu anda günde 3 sefer şarja takıyor.Apple avukatlığı yapmaktan vazgeçin.
Bak şimdi kardeşim o dediğin her apple telefon için geçerli değil babam 3 sene 7 plus kullandı. İlk aldığındada şarjı bi gün gidiyordu bıraktığındada . Uzun yıllardır iphone denemiş biri olarak bu tip saçma yorumlarla hep karşılaştım . Tek bi örneği baz alarak yorum yapmayın.