yanlış ben ondan nerden oynadığını (link atmasını değil) ve paralımı oynadığını sordum (gene link istemedim)Link verilmemesini söylüyoruz Minecraft'ı nereden indirdiğini soruyordu yanlış hatırlamıyorsam
yanlış ben ondan nerden oynadığını (link atmasını değil) ve paralımı oynadığını sordum (gene link istemedim)Link verilmemesini söylüyoruz Minecraft'ı nereden indirdiğini soruyordu yanlış hatırlamıyorsam
Parasız oynarsa ve nereden oynadığını söylerse korsan içerik paylaşmış oluyor. Önden uyardım.yanlış ben ondan nerden oynadığını (link atmasını değil) ve paralımı oynadığını sordum (gene link istemedim)
anlamıyosun galiba adamlar link atmayın diyo ben nerden oynadığını sordum allah allahParasız oynarsa ve nereden oynadığını söylerse korsan içerik paylaşmış oluyor. Önden uyardım.
Link verilmesi durumuna karşı önceden önlem alıyoruzyanlış ben ondan nerden oynadığını (link atmasını değil) ve paralımı oynadığını sordum (gene link istemedim)
ne gerek varLink verilmesi durumuna karşı önceden önlem alıyoruz
tşkHaklısın. .
düzenlememişsinMesajı düzenledim tekrar bakarmısın
anlamadım ne alakadüzenlememişsin
zeki asistana alkış lütfen alkış yani daha zekisini görmedimlink kalkmış bir saniye.
Tamam
yooo alkışlıyorumEkli dosyayı görüntüle 137635
Asistanım diye dalga geçiyorsun?
100 tane mesajın olunca asistan oluyorsun, doçent de 500 falan diye gidiyor... Hatta birkaç mesaj sonra doçent olacağım. Bu arada konu çok saptı.yooo alkışlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
vede soruyorum nasıl asistan oldun ?
ayn100 tane mesajın olunca asistan oluyorsun, doçent de 500 falan diye gidiyor... Hatta birkaç mesaj sonra doçent olacağım. Bu arada konu çok saptı.
nbrBu sistemle zor biraz oyun oynaman
nbr derken
napıyon demeknbr derken
Seni tanımıyorum kimsin anlamında dedimnapıyon demek
beni tanımadınmı ben da lise arkadaşın 10 cu sınıftan buseSeni tanımıyorum kimsin anlamında dedim
Sen kafayı sıyırmışsın.beni tanımadınmı ben da lise arkadaşın 10 cu sınıftan buse
Sen kafayı sıyırmışsın.
![]()