12500₺ bütçeyle 2 laptop önerisi

drceaser2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, tam olarak 12500₺ ye 2 laptop alıcaz. Biri benim için üniversitede kullanmalık diğeri 5.sınıftaki kardeşim için. Kendim için Asus,dell veya lenovo bakıyorum 9 bine kadar çıkabilirim. Önemli olan özellikler : Hafif olması,5 yıl götürmeli,orta düzeyde oyunlar oynatabilmeli,depolamada sıkıntı yapmamalı. Kardeşim için de 3-4 bine alınacak hp veya casper olabilir.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
Ryzen alacaksan 4000 modelli bir laptop bakmalısın. Intel için de 10. nesil.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Arkadaşlar, tam olarak 12500₺ ye 2 laptop alıcaz. Biri benim için üniversitede kullanmalık diğeri 5.sınıftaki kardeşim için. Kendim için Asus,dell veya lenovo bakıyorum 9 bine kadar çıkabilirim. Önemli olan özellikler : Hafif olması,5 yıl götürmeli,orta düzeyde oyunlar oynatabilmeli,depolamada sıkıntı yapmamalı. Kardeşim için de 3-4 bine alınacak hp veya casper olabilir.
HP Omen bak gayet iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumları iyiyse HP Pavilion da olabilir

Fan ile ilgili sıkıntınız olmasın
HP Omen 17 2017 an0xx kullanıyorum ve Nvidia Denetim Masası'ndan dizi/film izleyeceğiniz zaman ekranın hızına sabitleyince tatlı tatlı çalışıyor.Oyundayken 2. Mmonitör varsa 2. Monitörün hızına sabitlersin yoksa yine aynı dewamke

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Dikkatimi çekti isterseniz laptobun fiyatının düşmesini bekleyin benim HP Omen'm geldiğinde (2017) 9-10k ydı yine o zamana göre fiyatı yüksekti ama bunun fiyatına daha iyiydi ekran kartı olarak ve ssd miktarı olarak.

Açıkçası çok uzun süredir arıyorum ve yukarıdaki modeli merak ediyorum. Hp omenler burda çok pahalı. Asusun bu modeli nasıldır sizce?
Evet Omen'lar pahalı ama değer.
Asus hakkında ise daha önce Asus kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim.Onu Asus kullanan birine sormanız daha sağlıklı olur.

drceaser2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Omenler de çok pahalı. Pavilion da tasarımıyla beni uzaklaştırıyor. İstediğim sade tasarım güçlü donanımı asusta bulabildim bir tek. Onun dışında hp nin diğer modellerine pek güvenmiyorum zaten.

bu üstteki de olabilir gibi ama bu fiyata sanki daha iyiler de var gibi ne dersiniz?

Son düzenleme:

ATHEON

Asistan
Reaksiyon puanı
79

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177

drceaser2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese teşekkürler cevaplarınız için. Monster’ı çok kaba buluyorum sadece keşke kasa ve tasarım konusunda da iyileştirseler.