Reis, o fiyata telefon çok zor bulursun.Bütçem 1250 TL.
2. telefon olarak (şirket telefonu) kullanacağım. whatsappı çalıştırması ve arama yapması benim için yeterli. Kamera vs önemli değil.
Reis, iyi telefon değil. Note5, daha iyi ondan. Tek iyi yönü, ele tam oturan ekran ve SD 439 işlemci.Burada A101'de Samsung Galaxy A01 var. tam 1250 tl.
işimi görür gibi duruyor aslında. Sizce 2. el yerine bunu alsam daha iyi olmaz mı?
Görür işiniBurada A101'de Samsung Galaxy A01 var. tam 1250 tl.
işimi görür gibi duruyor aslında. Sizce 2. el yerine bunu alsam daha iyi olmaz mı?
Ucuz etin yahnisi olmaz biliyorsun.Görür işini
Evet ama ikinci elinde olmaz bende ikinci ele bir türlü güvenemiyorum.. Samsung olduğu için işinizi görür dedim yoksa başka marka olsa dememUcuz etin yahnisi olmaz biliyorsun.
Dünyada ki en alınmaz telefon. İkinci el alacağınız bir eski amiral gemisi silindir gibi ezer geçer bu çöp telefonu.Burada A101'de Samsung Galaxy A01 var. tam 1250 tl.
Tam anlamıyla bir çöpe 1250 TL mi vereceksiniz 2. ele yönelinBurada A101'de Samsung Galaxy A01 var. tam 1250 tl.