1200 TL telefon

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Daha önceden konu açmıştım o zamanlar 1500 TL civarı bütçem vardı ve Z2 ve Z3 Compact arasında kalmıştım fakat şimdi bütçemi düşürmek zorundayım. 1200 TL civarına almayı planlıyorum. Asus Zenfone 2 var aklımda biraz ağır fakat kalınlığı büyütülcek bi şey değil. Sizin başka ne önerileriniz var ? Telefonu daha çok oyun için kullanırım.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lg g3 32Gb kliksada hepsiburada da bulursun

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
kamerası vs. senin için telefonda olmazsa olmazların vs. biraz ne istediğini söyle bende sana önerebilirim.Ve fiyat sizin için önemli mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama evet lg g3 alabilirsin

microdome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
casper via v9 1199-1099 tl arasında oldukça ince, komple metal, gövde ısınma sorunu oldukça az, anca yapısı itibariyle bataryası düşük, yazılım güncellemesi tahminen olmaz. lg g3 kullandım 32 gb versiyonunu aşırı ısınıyordu ve pili cok hızlı bitiyordu, acilen sattım ısınma sorunu yüzünden, kamerası filanda oldukça fazla yazılımsal hatayla doluydu sürekli.

casper via v9 1199-1099 tl arasında oldukça ince, komple metal, gövde ısınma sorunu oldukça az, anca yapısı itibariyle bataryası düşük, yazılım güncellemesi tahminen olmaz. lg g3 kullandım 32 gb versiyonunu aşırı ısınıyordu ve pili cok hızlı bitiyordu, acilen sattım ısınma sorunu yüzünden, kamerası filanda oldukça fazla yazılımsal hatayla doluydu, sürekli donuyordu

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Asus zenfone 2, lg g3 (kliksa'da uygun fiyata var) daha cok performans odakli bunlar.
bide bu fiyat bandinda selfi odakli modeller var. Sony c4, sony c5 ultra, asus zenfone selfi gibi bunlar kullanici tarafindan guzel yorumlar alan modeller.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Lg g3 32Gb kliksada hepsiburada da bulursun
Vatan Bilgisayar veya Teknosa'dan alıcam. LG G3 1500 TL civarı yani bütçemin üstünde.

kamerası vs. senin için telefonda olmazsa olmazların vs. biraz ne istediğini söyle bende sana önerebilirim.Ve fiyat sizin için önemli mi ?

ama evet lg g3 alabilirsin
Kamera pek önemli değil dediğim gibi telefonda oyun oynarım genelde. Fiyat da 1200 TL civarı.

Asus zenfone 2, lg g3 (kliksa'da uygun fiyata var) daha cok performans odakli bunlar.
bide bu fiyat bandinda selfi odakli modeller var. Sony c4, sony c5 ultra, asus zenfone selfi gibi bunlar kullanici tarafindan guzel yorumlar alan modeller.
Oyun için istiyorum kamera önemli değil.

casper via v9 1199-1099 tl arasında oldukça ince, komple metal, gövde ısınma sorunu oldukça az, anca yapısı itibariyle bataryası düşük, yazılım güncellemesi tahminen olmaz. lg g3 kullandım 32 gb versiyonunu aşırı ısınıyordu ve pili cok hızlı bitiyordu, acilen sattım ısınma sorunu yüzünden, kamerası filanda oldukça fazla yazılımsal hatayla doluydu sürekli.

casper via v9 1199-1099 tl arasında oldukça ince, komple metal, gövde ısınma sorunu oldukça az, anca yapısı itibariyle bataryası düşük, yazılım güncellemesi tahminen olmaz. lg g3 kullandım 32 gb versiyonunu aşırı ısınıyordu ve pili cok hızlı bitiyordu, acilen sattım ısınma sorunu yüzünden, kamerası filanda oldukça fazla yazılımsal hatayla doluydu, sürekli donuyordu
LG G3'te ki sorunları biliyorum bu yüzden almak istemiyorum zaten. Fakat Casper da istemiyorum.

Sony Xperia M5 1300 TL civarına çıkacak diyorlar sizce nasıl bir telefon ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
fiyat senin için önemliyse f/p telefonu olan lenovo p70 alabilirsin.İncelemeni tavsiye ederim.

Togepi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia C4 şiddetle tavsiye ediyorum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Daha önceden konu açmıştım o zamanlar 1500 TL civarı bütçem vardı ve Z2 ve Z3 Compact arasında kalmıştım fakat şimdi bütçemi düşürmek zorundayım. 1200 TL civarına almayı planlıyorum. Asus Zenfone 2 var aklımda biraz ağır fakat kalınlığı büyütülcek bi şey değil. Sizin başka ne önerileriniz var ? Telefonu daha çok oyun için kullanırım.
sana lg g3 32 gb görünüyor kardeş :):...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
oyun odakli bir icin iyi bir donanima sahip bir urun.almankz gerekli. 1200 tl icinde suan donanim odakli asus zenfone 2 en iyisi sizin icin. ust seviye oyunlarda sorunsuz oynarsiniz. yanliz 2.3ghz islmcili ve 4 gb ramli modeli tercih edin.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
sana lg g3 32 gb görünüyor kardeş :):...
LG G3'te ısınma sorunu varmış o yüzden istemiyorum ve nedense LG'ye bir türlü ısınamadım.

oyun odakli bir icin iyi bir donanima sahip bir urun.almankz gerekli. 1200 tl icinde suan donanim odakli asus zenfone 2 en iyisi sizin icin. ust seviye oyunlarda sorunsuz oynarsiniz. yanliz 2.3ghz islmcili ve 4 gb ramli modeli tercih edin.
Zaten alırsam onu alıcam 1299 TL olan model

özellikleri benim hoşuma gitti ama fiyatı ne olur bilmem sanırım daha satışta yok.Ama fiyatı 1000 tl civarı için gayet güzel diye düşünüyorum.
Özellikleri iyi gibi duruyor. Çoğu yerde 1300-1600 TL arası yazıyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Sony m5 1500 lira bandindan satisa sunulucak. ozellikleriyle kullaniciyi memnun edecek bir urune benziyor. Sitede tolgabey in incelemesi mevcut oldukca iyi yorumlar yapiyor. Normalde kamera konusunda sony i begenmez kamerasi icin bile iyi seyler soyledi. Bunlar ince detaylar.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
1500 bütçeyi aşar ve birazcık pahalı gibi geldi.Zaten şuan satışta yok.Lenovo P70 düşünebilirsiniz.Ama sonradan pişman olmamak için iyi araştırın. P70 Detaylı İncelemesi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
LG G3'te ısınma sorunu varmış o yüzden istemiyorum ve nedense LG'ye bir türlü ısınamadım.

Zaten alırsam onu alıcam 1299 TL olan model

Özellikleri iyi gibi duruyor. Çoğu yerde 1300-1600 TL arası yazıyor.
kardeş o zaman z3 compacta bak kamerası pek iyi değil ama idare eder yada az daha koy mx5 al 1400 tl banında çıkacak....