1500 tl bütçeye telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lumpyra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lumpyra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 1500 tl bütçem var.benim için önemli olan performansı. zenfone 3 , xperia x aklımda ki telefonlar hangisi almalıyım ? daha iyi önerileriniz varsa yazın lütfen.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Xiaomi düşün ama Zenfone yabana atılacak gibi değilmiş bunu öğrendim.:)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ben zenfone 3 öneriyiroum. Telefonda hem performans hemde kamerası aşırı iyi. Pili çok iyi.
Mi5s te güzel cihaz Sd821 ile efsanevi bir performansa sahip. İthalatçı garantili ama riske değer bir telefon. Karar senin ...

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Garantim olmasin ve telefona birsey olursa haftalarca telefonsuz kalmam sorun degil dersen mi5s, yoksa xperia x oneririm. Xperia X segmentinde cok iyi bir cihaz. Performans acisindan Zenfone'dan bir gomlek ustun, kamera olarak denk.

Zülal Temel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eger acil ihtiyacın yoksa bence bi haziranı bekle derim zira yeni telefonlar ve yeni güncellemeler geliyor, onun disinda eger yakin tarih icin tavsiye istiyorsan sahsen benim gönlümde sony xa var :grin: onun disinda casper a1 ve m2 yi önerebilirim ha birde gm 5 plus hakkında da iyi yorumlar duyuyorum* ben valla nokia 6 ve nokia8 i bekliyorum yaza kadar cıkarsa kosa kosa alacagim :grin::grin:

lumpyra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
acil ihtiyacım var.xperia x in zenfone 3ten daha iyi olduğunu söyleyenler var sizce hangisini tercih etmeliyim yoksa hepsini bırakıp mi5 mi almalıyım.

fuattoraman

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Kardeşim Sana Bi Telefon Söyliyim Hoşuna Gitmezse alma Ama kesinlikle önce bi incele 1000 tl ye Çok da iyi benim kanaatimce bana yeter diyosan git Beklemeden Al
Venus v3 5580

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xperia X 4k video kaydını dert etmezseniz bence ZF3den daha üstün.
X compact ise arka kamera anlamında xden de üstün diye biliyorum.

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
arkadaşlar 1500 tl bütçem var.benim için önemli olan performansı. zenfone 3 , xperia x aklımda ki telefonlar hangisi almalıyım ? daha iyi önerileriniz varsa yazın lütfen.
Xperia X kullanıyorum.Performansıdır kamerasıdır(hele ön kamerası) tasarımıdır gayet güzel tavsiye ederim.