1200 tl öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Kolay gelsin arkadaşlar Max 1200 tl ye hangi telefonları tercih edersiniz bide internetten telefon almak nasıl güvenli mi hepsiburada N11 de lg g4 var bunların garantisi nasıl olacak cihaz sıkıntılı olursa nasıl olacak garanti işi nere göndericem nereyle iletişime geçicez gmd 5 plus lg g3 lg g4 Asus zenfone 2 - selfie bunlar arasındayım (internetten normal alışveriş yaptım da böyle telefon filan almadım biraz da tırsıyorum aranızda alan var mı dediğim gibi hadi aldık ithalatçı garanti nasıl oluyor sıkıntı olursa nereyle iletişime geçicem nasıl yapacam siz anladınız hangisini tercih edersiniz ve biraz da bilgi verirseniz iyi olur

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hepsiburada dan LG G4 alabilirsin en iyisi o.

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
n11 sıkıntı yaşamadım. şuan gm5plus dillerde dolanıyor. karar senin

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Aynen kardeşim bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi ithalatçı garanti nedir hiç internetten böyle pahalı bişey almadım cihaz arızalı gelirse sıkıntılı çıkarsa ben o firmayla nasıl iletişime geçicem geri nasıl göndericem ve ileride arıza çıkarırsa nasıl iletişime geçip göndericem böyle konularda bilgi verirseniz sevinirim tekrar teşekkür ederim

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Kardeşim g4 ü tercih ediyorum gmd markasına ısınamıyorum bir türlü onun için sizce N11 hepsiburada bunların birinden alsam sıkıntı olmaz demi

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
ben lenovo x2 ve lg x4 almıştım sıkıntı yaşamadım. içerik detayları ve pm yoluyla bilgi alın. garanti yada yurt dışı malı için. lg4 batarya sıkıntı var. gm5plus tercıh ediyorum o yuzden baya bi araştırdım. şuan telefonsuzum piyasada yok haber bekliyorum bayiden

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
İçerik detayı derken pm yoluyla derken

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
yani satıcıdan bilgi al yurt dışımı garantilimi diye ^^

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Hepsiburada da g4 de satıcı hepsiburada diyor garanti ithalatçı firma tarafından diyor peki bunda napıcam

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bir sorun olduğunda hepsiburada ya verirsin garanti için onlar halleder.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Eyw kardeşim yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi akşamlar arkadaşlar

umutyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
LG G4 almanı tavsiye ederim. Ancak G4' ün şarj sıkıntısı var. Çok çabuk tükenebiliyor. Arkadaşım kullanıyor, bu sorunu gözlemledim. Eğer şarjdan yana sıkıntım yok diyor isen G4 almanı tavsiye ederim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kolay gelsin arkadaşlar Max 1200 tl ye hangi telefonları tercih edersiniz bide internetten telefon almak nasıl güvenli mi hepsiburada N11 de lg g4 var bunların garantisi nasıl olacak cihaz sıkıntılı olursa nasıl olacak garanti işi nere göndericem nereyle iletişime geçicez gmd 5 plus lg g3 lg g4 Asus zenfone 2 - selfie bunlar arasındayım (internetten normal alışveriş yaptım da böyle telefon filan almadım biraz da tırsıyorum aranızda alan var mı dediğim gibi hadi aldık ithalatçı garanti nasıl oluyor sıkıntı olursa nereyle iletişime geçicem nasıl yapacam siz anladınız hangisini tercih edersiniz ve biraz da bilgi verirseniz iyi olur
hepsiburada.com'dan g4 al kardeşim...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Hepsiburada sitesi icin aliaveris yapanlar bir sorun yasamadiklarini ifade ediyorlar. Fakat dikkatli olmaniz gereken bir nokta var. Hepsiburada daki ornegin lg g4 urununun altinda hepsiburada disinda baska saticilarinda oldugunu goreceksiniz. Size tavsiyem hepsiburada'nin bizzat kendinden almanizdir.

Dusundugunuz cihazlarin hepsi ciktiklari donemde bulunduklari fiyat segmentinde onerdigim cihazlar. Normalde lg g4 hala bu fiyat segmentinde bir urun degil teknoloji magazalarinda ve lg shoplarda hala 1800-1900 tl civarinda satilan bir urun. Siz bunu hepsiburada dan 1200 tl ye, kipa'dan 1400 tl'ye alabilmeniZ mumkun. Cok uygun fiyatlar bunlar piyasaya gore. Acikcasi lg g4 sd808 islemci, 3gb ram, 32gb rom, piyasanin onde gelen ekran ve kamera basarisi ile kesinlikle bu fiyat bandindaki en iyi urun.

Tavsiyem lg g4 almaniz yonundedir.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Aynn kardeşim bnde öyle düşünüyorum hepsiburada lg g4 almayaı düşünüyorum