Evet hocam? Arkadaşımın 144 hz monitörüne hdmi ile bağlamıştım 7577 laptobumu. Hdmi ile olduğundan 120 hz ile yararlandım. O bile yeterli bilirsiniz laptoplar için. Vsync kapalı çok memnun kaldım. O nedenle panel arayışına girdim, araştırıyorum sadece şimdilik. Ebay, amazondan vs. gördüm hep. Garanti sürecinde yaptırınca garanti bitiyor sanırım di mi hocam?7567 kullanıyorum garanti bitince taktıracağım ama Türkiye'de bulamadım yurt dışından getirmek lazım. Harici monitöre göre daha mantıklı bir laptop için.
Evet panel değişimi garantiyi götürüyor diye biliyorum.Evet hocam? Arkadaşımın 144 hz monitörüne hdmi ile bağlamıştım 7577 laptobumu. Hdmi ile olduğundan 120 hz ile yararlandım. O bile yeterli bilirsiniz laptoplar için. Vsync kapalı çok memnun kaldım. O nedenle panel arayışına girdim, araştırıyorum sadece şimdilik. Ebay, amazondan vs. gördüm hep. Garanti sürecinde yaptırınca garanti bitiyor sanırım di mi hocam?
beğendiğiniz panel var mı sizin ? Hiç baktınız mı detaylı?Evet panel değişimi garantiyi götürüyor diye biliyorum.