İntelAtomBomb52
Asistan
iPhone alacaksanız siyah almayın. Hem aşırı parmak izi tutuyor hem de tozu belli ediyor siyah ve uzay grisi renkleri.
12 Pro şu an telefon piyasasında rakipsiz en iyi telefon ama sen bilirsin.
bence değil
iPhone alacaksanız siyah almayın. Hem aşırı parmak izi tutuyor hem de tozu belli ediyor siyah ve uzay grisi renkleri.
12 Pro şu an telefon piyasasında rakipsiz en iyi telefon ama sen bilirsin.
Demo modeli mağazalarda insanların incelemesi için kullanılan model.demo modeli ne oluyor
1000 tl fark var demo ile normal arasında hangisni almak mantıkllı sence ?Demo modeli mağazalarda insanların incelemesi için kullanılan model.
Normal tabii ki.1000 tl fark var demo ile normal arasında hangisni almak mantıkllı sence ?
Normal olanı almak daha mantıklı.Demo cihazı bir sürü kişi kullandı.Düzgün kullanıp kullanmadığını bilemezsin.1000 tl fark var demo ile normal arasında hangisni almak mantıkllı sence ?
aldım 12 Pro max 128 gold yalnız adaptör alacağım 20w Apple sitesinde 200 hepsinde 125 iki üründe aynımıdır?Normal olanı almak daha mantıklı.Demo cihazı bir sürü kişi kullandı.Düzgün kullanıp kullanmadığını bilemezsin.
Öncelikle hayırlı olsun.Çok kalite bir cihaz aldığını düşünüyorum.Adaptör konusunda aynı mı? bilmiyorum ama sana Apple'dan almanı tavsiye ederim.@Erenist2020,
aldım 12 Pro max 128 gold yalnız adaptör alacağım 20w Apple sitesinde 200 hepsinde 125 iki üründe aynımıdır?
Apple'dan alın kesinlikle. Trendyol , Hepsiburada gibi sitelerde A Kalite replika gelme olasılığı çok çok yüksek.@Erenist2020,
aldım 12 Pro max 128 gold yalnız adaptör alacağım 20w Apple sitesinde 200 hepsinde 125 iki üründe aynımıdır?