aşkınyolcusu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,617
Babam GM 5 Plus'ı emekli etmeyi düşünüyor, 12 taksitle alınacak en iyi telefon sizce hangisi ben Samsung Galaxy A25 5G alalım diyorum.
Çok teşekkür ederim hocam, sanırım başka alternatif yok, tecno gibi markalar alınmaz demiştiniz. A25 favorim gibi duruyor.A25/M34.
Ben olsam A25 alırım, A serisi segment olarak M serisinden üstte, özellik bakımından da A25 daha iyi.Çok teşekkür ederim hocam, sanırım başka alternatif yok, tecno gibi markalar alınmaz demiştiniz. A25 favorim gibi duruyor.
Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için, babam zaten oyun oynamıyor sadece foto çekiyor, temel işlevler ve sosyal medya kullanıyor. A-25 Alıyorum.Ben olsam A25 alırım, A serisi segment olarak M serisinden üstte, özellik bakımından da A25 daha iyi.
Epeyde 25 Watt şarj destekliyor görünüyor sanırım doğru, şarj aleti çıkmıyormuş, birde Samsung şarj aleti almam gerekiyorBen olsam A25 alırım, A serisi segment olarak M serisinden üstte, özellik bakımından da A25 daha iyi.
Ben bunu hiç duymadım hocam ilk defa öğreniyorum, teşekkürler bilgi için.Hayırlı olsun.
Telefon açıldığı gibi bağlantı noktası ayarında Özel DNS yazma yeri var. Oraya - dns.adguard.com - adresini yaz onayla.
Oyun ve Programların hiçbirinde şakkadank çıkan reklamla karşılaşmayacaksın
Bunu yapmazsan bi süre reklamlara bakarak oyun oynadın diyelim sonra aklına geldi. Yazsan bile reklam göreceksin çünkü artık program bi kere senin telefonuna reklam videosu indirmiş artık reklam senin telefon belleğinde duruduğu içindir.
Birde başka telefonlarda bakmadım Xiaomi`lerde böyle.Ben bunu hiç duymadım hocam ilk defa öğreniyorum, teşekkürler bilgi için.![]()
A32 de düşünebilirsinizBabam GM 5 Plus'ı emekli etmeyi düşünüyor, 12 taksitle alınacak en iyi telefon sizce hangisi ben Samsung Galaxy A25 5G alalım diyorum.
Eski bir cihaz, o paraya değmez.A32 de düşünebilirsiniz