Soru 12 Bin Liraya Alınacak En iyi telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Babam GM 5 Plus'ı emekli etmeyi düşünüyor, 12 taksitle alınacak en iyi telefon sizce hangisi ben Samsung Galaxy A25 5G alalım diyorum.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Ben olsam A25 alırım, A serisi segment olarak M serisinden üstte, özellik bakımından da A25 daha iyi.
Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için, babam zaten oyun oynamıyor sadece foto çekiyor, temel işlevler ve sosyal medya kullanıyor. A-25 Alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam A25 alırım, A serisi segment olarak M serisinden üstte, özellik bakımından da A25 daha iyi.
Epeyde 25 Watt şarj destekliyor görünüyor sanırım doğru, şarj aleti çıkmıyormuş, birde Samsung şarj aleti almam gerekiyor :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siparişi verdim, Hepsiburada üzerinden Samsung Hızlı Şarj Cihazı ile beraber 11600 liraya 128 GB versiyonunu aldık.

Son düzenleyen moderatör:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,479
Hayırlı olsun.
Telefon açıldığı gibi bağlantı noktası ayarında Özel DNS yazma yeri var. Oraya - dns.adguard.com - adresini yaz onayla.

Oyun ve Programların hiçbirinde şakkadank çıkan reklamla karşılaşmayacaksın

Bunu yapmazsan bi süre reklamlara bakarak oyun oynadın diyelim sonra aklına geldi. Yazsan bile reklam göreceksin çünkü artık program bi kere senin telefonuna reklam videosu indirmiş artık reklam senin telefon belleğinde duruduğu içindir.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Hayırlı olsun.
Telefon açıldığı gibi bağlantı noktası ayarında Özel DNS yazma yeri var. Oraya - dns.adguard.com - adresini yaz onayla.

Oyun ve Programların hiçbirinde şakkadank çıkan reklamla karşılaşmayacaksın

Bunu yapmazsan bi süre reklamlara bakarak oyun oynadın diyelim sonra aklına geldi. Yazsan bile reklam göreceksin çünkü artık program bi kere senin telefonuna reklam videosu indirmiş artık reklam senin telefon belleğinde duruduğu içindir.
Ben bunu hiç duymadım hocam ilk defa öğreniyorum, teşekkürler bilgi için.☺️

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,479
Ben bunu hiç duymadım hocam ilk defa öğreniyorum, teşekkürler bilgi için.☺️
Birde başka telefonlarda bakmadım Xiaomi`lerde böyle.
Yüklediğin Oyun veya program ayarında İnternete çıkış yöntemi diye Wifi ve mobil veri seçeneği var onları da kapatırsan açılacak reklamların kökünü kazımış olursun.

Her oyun ve internet gereksinimi duymayan programların internetle iletişimin kesmen lazım.
Misal -- Bir dosya yöneticisinin internetle ne işi olabilir? Kesssss
Standart Radyonun internetle ne işi olabilir? kesssss
Galeri uygulamasının internetle ne işi olabilir? kesssss

Böyle böyle programları tek tek eleyeceksinki telefonuna uzun zaman gereksiz dosyalar indirilmesin yada gönderilmesin. Uzun ömürlü kasılmadan çalışması için😂

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Galaxy A25 Aldım, konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...