Bir şey söyleyeceğim, İ5 10400 yerine İ5 10400F daha iyi olur diye düşünüyorum.Çünkü zaten ayrı bir ekran kartı alıyor.200TL falan cebinde kalsın diye dedim.D2XUK74G kodlu Özel Toplama Bilgisayar
![]()
SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör
SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Hocam 10400 tek çekirdek performansında 3700x'in bile önünde. Şu zamanda AMD 3000 serisi işlemci almak hata olur.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Ben topladım biraz limiti aştı ama sen bilirsin.
Bu işlemci ve ekran kartını oyun testi topladığım sistem her oyunda 5-20 FPS daha yüksek alır.
Ben topladım biraz limiti aştı ama sen bilirsin.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu işlemci ve ekran kartını oyun testi topladığım sistem her oyunda 5-20 FPS daha yüksek alır.
oc özelliği açık mı intel işlemcideHocam 10400 tek çekirdek performansında 3700x'in bile önünde. Şu zamanda AMD 3000 serisi işlemci almak hata olur.
Şuraya Ekran Kartı fiyatları ve modelleri bakmanı öneriyorum.Bence biraz beklemelisin RTX3070 4805 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulursa gerçekten pişman olursun 3070 performansına göre çok uygun
Link bozuk abi.10400F ile 10400 aynı işlemci,performans olarak .12170 Tl ye 1 TB NVME SSD ile şu makinayı öneririm.
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Met hocamın sistemine bu monitör iyi gider o sistemden monitörü cıkararak bu monitörü alın sistem iyi bncedeSisteme diyecek laf yok, monitör önerisi olarak bırakayım.
![]()
SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Şu dönemde amdye verilecek para günah.monitör olarak bu
pc olarak bunları önerirm![]()
VOK-GAMER/AMD Ryzen 7 3700X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
VOK-GAMER/AMD Ryzen 7 3700X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-GAMER ITOPYA'da.www.itopya.com
bence amd en iyisi ,önerdiğim pc de r7 3700x var, çok güçlü bir işlemci.Şu dönemde amdye verilecek para günah.