11833 Reklamındaki Güzel 'Alba Clave'

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
3515yet.jpg

2m3k606.jpg

i41p8j.jpg

1zmdtmu.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Oduzzz üjjjjj :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Tahmin etmiştim, böyle bir güzel yerli yapım olamaz... :D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
İspanya güzeliymiş..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Tatlı kızmış.:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Ekim 85li ablamız:D pardon Alba'mız Katalanmış, Fanatik Barçalı olduğunu yeni öğrendim, tweette arada Türkçe yazıyor:D
Bu parçada ona gelsin :D
[video=youtube;qEdge3lPHEg]http://www.youtube.com/watch?v=qEdge3lPHEg&feature=player_embedded[/video]

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ner bu ya bende ona leblebi dedirmek istiyorum :) :D Jorum dedirtmek istiyorum :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sokakta yürürken evlilik teklifi alıyorum

Türkiye’nin sinirlerini bozan bilinmeyen numaralar operatörü reklamı İspanyol güzel Alba Clave’ye yaradı

621769_detay.jpg

Clave, ilgiden sokakta yürüyemiyor, bir günde iki katalog çekimine gidiyor...

Tüm Türkiye oyuncu Burçin Bildik’in rol aldığı 118 33 reklamından nefret etti. Bildik’in garip hareketler yaptığı reklam filmi, oyuncu Burçin Bildik’i Türkiye’nin en gıcık olunan adamı haline getirirken ona eşlik eden İspanyol model Alba Clave’nin bahtını açtı. Flash Model tarafından İspanya’dan getirilen manken, güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Reklamdan sonra firmalardan sayısız katalog çekimi teklifi alan ve günde iki katalog çekimine katılan 25 yaşındaki Alba, ilgiden sokakta yürüyemediğini söylüyor.

Oynadığınız reklam filmine Türkiye gıcık oldu. Sizce de gıcık bir reklam mı bu?
Bence komik bir reklam. Ben izledikçe gülüyorum. Reklamdaki oyuncu arkadaş da gerçek bir centilmen ve çok eğlenceli biri. İnsanların onu sevmemelerinin nedenini anlamıyorum.

İnsanlar reklamdan sonra size nasıl davranıyorlar?

Bir süredir Türkiye’de modellik yapıyorum. Sokakta tanıyan yoktu. İspanya Güzeli seçildiğim için İspanya’da tanıyan çok. Bir reklam filminde oynadım. “33” dedim. Reklam yayınlandıktan birkaç saat sonra insanlar adımı nereden öğrendiler bilmiyorum. Facebook ve Twitter sayfalarıma yüzlerce mesaj gönderip yorum yazdılar. Şimdi sokakta arkamdan bağırıyorlar. Türk insanları çok çılgın. Yolda yürürken evlilik bile teklif ediyorlar.

İspanya’da oyunculuk yaptınız mı?
Bir sinema filminde küçük bir rolde oynadım. İspanya ve İngiltere’da kliplerde oynadım.

Oyunculuk teklifi aldınız mı reklamdan sonra?
Ajansıma çok sayıda teklif geliyor. Rolleri ve teklifleri inceliyoruz. Sırbistan’da çekilecek bir sinema filminde rol alacağım. O anlaşmayı reklam filminden önce yapmıştık.

Türkiye’de yaşamayı düşünüyor musunuz?
İstanbul’u çok seviyorum. Neden olmasın?

http://magazin.haberturk.com/herkes...769-sokakta-yururken-evlilik-teklifi-aliyorum

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
reklam şarkısı olduğunu sonradan algıladım:) ne diyor bu diyorum:)