112.175.243.23 ip saldırısı eset smart security 5 internetteyken belli aralıklarla he

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
arkadaşlar aşağıya eklediğim resimdeki gibi belli aralıklarla eset smart security 5 hep uyarı veriyor

4blbz.jpg

denediklerim:::

eset ile tam tarama yaptım

combofix taraması yaptım

Malwarebytes' Anti-Malware ile derin tarama gerçekleştirdim...

C ve D bölümleri var pc de her ikisinide yukarıda saydıklarımla full tarattımm...

yardımlarınız için şimdiden teşşekürler arkadaşlar...

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır...

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
arkadaşlar aşağıya eklediğim resimdeki gibi belli aralıklarla eset smart security 5 hep uyarı veriyor

4blbz.jpg

denediklerim:::

eset ile tam tarama yaptım

combofix taraması yaptım

Malwarebytes' Anti-Malware ile derin tarama gerçekleştirdim...

C ve D bölümleri var pc de her ikisinide yukarıda saydıklarımla full tarattımm...

yardımlarınız için şimdiden teşşekürler arkadaşlar...

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır...

Resim yok ama Avg internet security indir ve neti kes sonra çalıştır indikten sonra neti aç engelliyecektir

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Asıl bir yıldır kimsenin cevap yazıp yardım etmemesi hata

öncelikle yardımın için teşşekürler düşünmen yeter çözdüm o olayı format attım tekrar esedi yükledim çıkmamaya başladı..

evet kimse cevap yazmamıştı genelde başıma gelen bi durum uydu forumlarındada açtığım soru konularında cevap alamıyorum keza donanımla alakalı sorularda da donanım forumlarında durum aynı bendemi bi bahtsızlık var yoksa gerçekten anormal sorunlarım oluyoda ondanmı cevap yazılmıyo anlamış değilim :D

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaştığınızda bilgisayarınız zombi olmuştur genellikle :) Zombi dediğim biri yada siz bir dosya yüklemişsiniz ve sizi kurban yapmış. Adam bir site saldıracağı zaman sizede komut gönderiyor ve bu sayede hiç onun suçu değilmiş gibi siz saldırıyorsunuz siteye :)