1100-1300 tl sağlam telefon öneri

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bundan önce s3 kullanıcısıydım bir kaç kere camı kırıldı en sonda havuza düştü bozuldu ve öğrenciyim aileme de çok yük oldum alırsam 2-3 yıl kullanırım bundan dolayı beni sıkmıycak sorun çıkarmıycak android bir tel almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

*Öncelikle sağlam olsun
*Şarjı iyi olsun
*Kamerası iyi olsun
*Sistem özellikleri iyi olsun

"Sende çok şey istiyosun be birader" diyen arkadaşlar olucaktır ama baya kullanıcam abi ya o yüzden de kriterlerin en iyisini istiyorum, şimdiden teşekkürler :)

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.600 yap s4 active al daha saglamini bulamassin.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
beyler sağlam olsun dedi vatandaş bir defa yere düşüne dağılan telefonlardan istemedi

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında s4 activite yi yurt dışından getirebilirim tam benlik telefon fiyatı biraz yüksek, nexus tan korkuyorum açıkçası şu ana kadar lg telefon kullanmadım hiç bilmiyorum yani iyi midir kötü müdür

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BAŞKA TAVSİYESİ OLAN YOK MU :helpsmilie:

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yere düşünce zarar gelmesin diyosa nokia alsin iphone ve samsunglarda hep cam kirilmasi yada catlama sorunu var

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeş madem 1600 tl'ye kadar çıktın o zaman lg optimus g pro al bence,hem kafan daha rahat olur bu telefonla :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Lg optimus G kağıt üstünde Nexus 4 ten iyi bir telefon ama derinlerde nasıl bilmiyorum LG,Huawei gibi firmalar nedense Türkiye'de ön yargıyla karşılanıyor neden? bu firmalar ülkemizde kendini kanıtlamamış olabilir ama yurtdışında böyle değil bence telefonun markası seni korkutmasın zaten LG kendini kanıtlamış bir marka bence optimus G al ama Active alabiliyosan active al ayrıca sağlamlık konusu şans işi düşer kırılır düşer kırılmaz istediğin kadar sağlam olsun önemli olan telefona iyi bakmak ve nazar değidirtmemek

doganelci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 mini öneririm kullanıyorum şuan.

şarj konusunda çok memnunum
kamerası iyi (s3 gibi)
güncel bir telefon (4.2.2)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hem sağlam hem kamerası iyi olan xperia z var 1300 liraya temiz 2. el sıfırdan farksız bulursun.Xperia z ilk çıktığında çok beğenmemiştim ancak güncellemelerle çok iyi hale geldi senin kriterlere en çok bu telefon uyuyor.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia z + s4 := s4 active işte bu kadar

ikisinin karışımı . hem saglam hem süper telefon.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun kardeşim,inşallah hiç sıkıntı çekmezsin telefonla ilgili.Amin.
Bence gayet iyi bir seçim yapmışsın,güle güle kullan.